Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: dokładnie to chcę, żeby było jako "grafika bazowa" Kolorystyka: Odcień ten co na fotografii, kolor napisu nicku - #FF9933 / reszta napisu ma być biała. ramka na różowa i efekt żaru też różowy Rozmiar: 600 x 250 Napisy: Cukierkoova / Redaktor naczelny (napisane na tym pisaku chyba) Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: Proszę o dodanie efektu "opadającego żaru" (mam nadzieje, że kojarzysz o co chodzi ) obramowania fotografii neonem (różowym) w miarę możliwości, żeby ramka też była animacją. Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): TAK Wynagrodzenie: reputacja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Coś takiego;) Trochę inaczej niż napisałaś, ale niebieskie auto, żółty napis i różowy neon to trochę nie pasuje do siebie według mnie XD //EDIT Coś takiego jeszcze 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 14 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) rób jak ona chce, a nie że według Ciebie nie pasuje @ marcinek;^^ @ Cukierkoova takie ode mnie, gifem się nie bawię, więc mogę dać wersje bez ramki i żaru, to ktoś Ci doda zajmujący się tym Edytowane 14 Lutego 2021 przez CLYDE 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi