Użytkownik smutaas Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) nick : smutaas. Data : 14.02.2021 okolo 13.15 Bana w tej konsoli swojej czy jak to nazwac nie moge tam znalezc ssy: https://files.fm/u/2zqm8qh53 [ musze wrzucic z tej storny poniewaz easyupload przestalo mi dzialac] Wyciek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : smutaas. [AMXBans] Reason : ' Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1066338929 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.246.66.214 ' [AMXBans] ======================================== Od siebie : Jesli tak ma wygladac moja gra tutaj to napiszcie mi ile razy wyrwe jeszcze bana zanim bede mogl normalnie grac. Wole sie juz nastawic psychicznie. Edytowane 14 Lutego 2021 przez smutaas Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 14 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 5 ss dodaj. Odziwo zapis na telefonie pokazuje mi 2 x ten sam screenshoot. Czekam na 5 ss edit. 5 ss dostarczony , daje UB TEMAT ZAMYKAM ! @ Manto_Vip @ Tery Odnośnik do komentarza
Użytkownik smutaas Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 aaa okej juz wstawiam. Bo 2 dni temu jak mialem te poprzednie ssy to juz sie pogubilem ktory jest ktory. dajcie minute Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 14 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi