Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga x d

skret.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: szukam dziewczyny
Nick oskarżonego: Jacob.
IP/SID oskarżonego: posiadacie
Data i czas zdarzenia: nie pamietam ale cos kolo 18 10
Powód skargi: Dostalem bana za rzekome bugowanie sklepu podczas zabawy bo admin nie potrafi rozroznic czystej gry od no-recoila, podczas zabawy przeniosl mnie na spect, co bylo wydaje mi sie smieszne i wmawial, ze buguje sklep. Prosilbym o wyciagniecie konsekwencji od tego gracza.
Opis sytuacji:  Gralem z @ Br0k3n i zabijalismy graczy ba zabawie "RobinHood Day", nagle na rozpoczeciu zabawy owy administrator przeniosl mnie na specta, wmawiajac dalej ze zbugowalem zabawe. Przy nastepnej mapie zostalem za to zbanowany, prosilbym o przejrzenie logow czy takowy sklep byl uzywany :3
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ Br0k3n @ Kamsi

http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2102151803-jail_anka_v1-1613408580-1613410440.zip

pozdrawiam <3

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Jako iż jestem świadkiem tej sytuacji to się wypowiem.

Po pierwsze to kolega kazał przekazać, że dał mapkę, na której dostał bana

Po drugie graliśmy sobie razem i dawaliśmy sobie zabawę jedną bo jest najlepsza, a jako iż jesteśmy turbo wybitni to nagle mojego kolegę podczas trwania zabawy przeniósł ktoś na spect. Nie wiedzieliśmy o co chodzi, aż do momentu, w którym mi nie powiedział, za co został przeniesiony. Gdy to usłyszałem, to jebłem śmiechem prywatnie jak i w grze. Wiedzieliśmy o tym my i się śmialiśmy sami do siebie. Przybyła następna mapa i dostałem bana, napisałem do tego właśnie kolegi i on napisał mi, że dostał bana minutę później. XD

@ Jacobek moze bys sie wypowiedzial

@ Jacobek czy Ty słyszysz sam siebie? XDDDDDDDDDDDDDD Pisanie na dc to korzystanie z zewnętrznych programów komunikacyjnych w trakcie gry? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Weź zajeb baranka w ściane to może zmądrzejesz bo jak widzę, co ty piszesz to nie wiem czy się śmiać czy płakać

Edytowane przez Br0k3n
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Ban mógłby być dłuższy ze względu na korzystanie z zewnętrznych programów komunikacyjnych w trakcie gry . 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]