Użytkownik HPPV6XD Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Twój nick: HPP V6 Nick oskarżonego: joolz Powód skargi: Zarzucanie mi AUTO BH ban na tydzień Opis sytuacji: Złożyłem prośbe o UB, ban został zmniejszony z perma na tydzień Data i godzina zdarzenia: 19:30 Miejsce zdarzenia: /Dowody Coś od siebie: Dalej nie rozumiem sensu bana. Szczerze to jest skarga/odwołanie więc pisze tutaj, możecie przenieść do jakiego chcecie działu. Nie używam żadnych skryptów. Polecam wejść na serwer i poskakać. Po terro skacze się z wielką łatwością, po ct gorzej hah. Nie wiem, po banie wróce, dalej tak będę skakał, używam tylko scrolla. Nie wiem, jak dla was mam auto bh to polecam złożyć rezygnacje i iść grać w bierki. Nie wiem, mam wam nagrać kamerką jak skaczę na serwerze XD? EDIT : Na tej grawitacji nie trzeba robić stref by tak skakać. Mógłbym robić strefy, ale po co robić sobie przewagę? Niech każdy ma równe szansa, tak samo nie robię sgsów, a mogłbym latać po całej mapie. Domagam się unbana still EDIT 2 : Odsiedzę tydzień i znowu dostanę bana? MOŻE MAM ODBINDOWAĆ SKOK NAJLEPIEJ BO BANA DOSTANĘ ZNOWU? XD Edytowane 15 Lutego 2021 przez HPPV6XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Skoro twierdzisz , że po ct sie nie da skakać to udowodnij to w postaci demka, a co do twoich skokow troche sie nie znam na tym ale przy twoich skokach nawet nie wykonujesz ruchów do rozpędzania się a co juz jest słabe, pozostaje skrypt, wbudowana funkcja takowa w haxie. Pozdrawiam edit gralem troche na deathrunie i tak 2/10 jak widzialem twoje skoki Twoje bh przypomina Nam to: Skoncz się kompromitować i odsiedz ten tydzien , bo robisz z siebie teraz bóg wie jakiego gracza Pozdrawiam @ HPPV6XD Glupie tłumaczenie gościa który ma coś do ukrycia i boi się do tego przyznać bo koledzy patrzą. Nie ma argumentów konkretnych to skarga odrzucona. Tak ciekawe mamy z Trivorem te same ustawienia a skoro twierdzisz ze jest i naczej mógłbyś na wstępie dać jakies dowody na to a nie pisać kocopoły ze 1 rozni się od dwójki.... @ klik-romczkom-w-guziczeg A ciebie nikt o zdanie nie pytał to się nie wypowiadaj na ten temat... @ KilleR. Nie ma dowodów nie ma sprawy samym pisaniem kolegi z kolegą nic się nie wywnioskuję. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 15 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ja Ci mówiłem, że mimo tego jak działa motoryka serwera to nie robisz nawet dobrze ani jednej strefy o ile w ogóle mowa o strefie. Nie tylko ja mówię, że skok skokiem i scroll scrollem ale palisz każdą możliwa strefę, która miałaby Ci wyjść, a nie wychodzi. Jeśli masz zażalenia to ustalaj to z Terym, ja uzgadniałem decyzje, która wystawiłem z kilkoma osobami, a że "motoryka serwera" jest jaka jest to już nie mój problem. Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik klik-romczkom-w-guziczeg Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Niestety ale HPPv6 ma racje właśnie gram na #1 i coś jest nie tak ze skakanie na scrolu jak i na spacji bez większych problemów można mapke przeskakać po stronie TT nie mogę wbić do CT by porównać ale jak ogarnę to napisze. Mogę wejść na serwer i pod okiem UBT albo Terego poskakać na #1 a potem na #2 jest duża różnica. @ Tery na serwerze, faktycznie jest problem ze skokami w TT są inne a w CT inne. Możesz sam to sprawdzić ale musisz bez SVipa, ja chce pomóc naprawić problem ale skoro nie przeszkadza Ci to to Twoja sprawa. @ KilleR. przecież cały czas edytuje, to mój jedyny post w tym temacie. Edytowane 15 Lutego 2021 przez klik-romczkom-w-guziczeg 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HPPV6XD Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) 16 minut temu, klik-romczkom-w-guziczeg napisał: Niestety ale HPPv6 ma racje właśnie gram na #1 i coś jest nie tak ze skakanie na scrolu jak i na spacji bez większych problemów można mapke przeskakać po stronie TT nie mogę wbić do CT by porównać ale jak ogarnę to napisze. Mogę wejść na serwer i pod okiem UBT albo Terego poskakać na #1 a potem na #2 jest duża różnica. Ja również mogę udowodnić to samo ''WIELCE SZANOWNI PAŃSTWO'' edit. nigdy nie ingerowałem w pliki gry, gram na default ustawieniach, skończmy tą szopkę. Chodź na dc. daj ub i ci pokaże gościu że nic nie mam. Bo robisz z siebie idiotę edit. jaki kolega typie? Ty myślisz trzeźwo? Jakie mam ci dowody dać? Nagrać jak skacze na serwie z botami? OCZYWIŚCIE ŻE NIE, BO NAPISZESZ ŻE WYŁĄCZYŁEM AUTO BH. Pisze do administracji forum oni niech to ogarną, bo chce grać na innych serwerach. A z powodu CIEBIE nie mogę Edytowane 15 Lutego 2021 przez HPPV6XD 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 15 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Zamykam bo spam się robi, ogarniecie to?@ shinga @ Trivor 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi