Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie/skarga HPP V6

HPPV6XD

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: HPP V6

Nick oskarżonego: joolz

Powód skargi: Zarzucanie mi AUTO BH ban na tydzień

Opis sytuacji: Złożyłem prośbe o UB, ban został zmniejszony z perma na tydzień

Data i godzina zdarzenia: 19:30

Miejsce zdarzenia: /Dowody

Coś od siebie: Dalej nie rozumiem sensu bana. Szczerze to jest skarga/odwołanie więc pisze tutaj, możecie przenieść do jakiego chcecie działu. Nie używam żadnych skryptów. Polecam wejść  na serwer i poskakać. Po terro skacze się z wielką łatwością, po ct gorzej hah. Nie wiem, po banie wróce, dalej tak będę skakał, używam tylko scrolla. Nie wiem, jak dla was mam auto bh to polecam złożyć rezygnacje i iść grać w bierki. Nie wiem, mam wam nagrać kamerką jak skaczę na serwerze XD?

EDIT : Na tej grawitacji nie trzeba robić stref by tak skakać. Mógłbym robić strefy, ale po co robić sobie przewagę? Niech każdy ma równe szansa, tak samo nie robię sgsów, a mogłbym latać po całej mapie. Domagam się unbana still ;)

EDIT 2 : Odsiedzę tydzień i znowu dostanę bana? MOŻE MAM ODBINDOWAĆ SKOK NAJLEPIEJ BO BANA DOSTANĘ ZNOWU? XD

Edytowane przez HPPV6XD
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Skoro twierdzisz , że po ct sie nie da skakać to udowodnij to w postaci demka, a co do twoich skokow troche sie nie znam na tym ale przy twoich skokach nawet nie wykonujesz ruchów do rozpędzania się a co juz jest słabe, pozostaje skrypt, wbudowana funkcja takowa w haxie. Pozdrawiam

edit gralem troche na deathrunie i tak 2/10 jak widzialem twoje skoki

Twoje bh przypomina Nam to:

Skoncz się kompromitować i odsiedz ten tydzien , bo robisz z siebie teraz bóg wie jakiego gracza Pozdrawiam

@ HPPV6XD  Glupie tłumaczenie gościa który ma coś do ukrycia i boi się do tego przyznać bo koledzy patrzą. Nie ma argumentów konkretnych to skarga odrzucona.

Tak ciekawe mamy z Trivorem te same ustawienia a skoro twierdzisz ze jest i naczej mógłbyś na wstępie dać jakies dowody na to a nie pisać kocopoły ze 1 rozni się od dwójki....

@ klik-romczkom-w-guziczeg A ciebie nikt o zdanie nie pytał to się nie wypowiadaj na ten temat...

@ KilleR. Nie ma dowodów nie ma sprawy samym pisaniem kolegi z kolegą nic się nie wywnioskuję. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

Ja Ci mówiłem, że mimo tego jak działa motoryka serwera to nie robisz nawet dobrze ani jednej strefy o ile w ogóle mowa o strefie. Nie tylko ja mówię, że skok skokiem i scroll scrollem ale palisz każdą możliwa strefę, która miałaby Ci wyjść, a nie wychodzi. Jeśli masz zażalenia to ustalaj to z Terym, ja uzgadniałem decyzje, która wystawiłem z kilkoma osobami, a że "motoryka serwera" jest jaka jest to już nie mój problem. Pozdrawiam cieplutko 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Niestety ale HPPv6 ma racje właśnie gram na #1 i coś jest nie tak ze skakanie na scrolu jak i na spacji bez większych problemów można mapke przeskakać po stronie TT nie mogę wbić do CT by porównać ale jak ogarnę to napisze.

Mogę wejść na serwer i pod okiem UBT albo Terego poskakać na #1 a potem na #2 jest duża różnica.

@ Tery  na serwerze, faktycznie jest problem ze skokami w TT są inne a w CT inne. Możesz sam to sprawdzić ale musisz bez SVipa, ja chce pomóc naprawić problem ale skoro nie przeszkadza Ci to to Twoja sprawa. 

@ KilleR.  przecież cały czas edytuje, to mój jedyny post w tym temacie. 

Edytowane przez klik-romczkom-w-guziczeg
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik
16 minut temu, klik-romczkom-w-guziczeg napisał:

Niestety ale HPPv6 ma racje właśnie gram na #1 i coś jest nie tak ze skakanie na scrolu jak i na spacji bez większych problemów można mapke przeskakać po stronie TT nie mogę wbić do CT by porównać ale jak ogarnę to napisze.

Mogę wejść na serwer i pod okiem UBT albo Terego poskakać na #1 a potem na #2 jest duża różnica.

Ja również mogę udowodnić to samo ''WIELCE SZANOWNI PAŃSTWO''

edit. nigdy nie ingerowałem w pliki gry, gram na default ustawieniach, skończmy tą szopkę. Chodź na dc. daj ub i ci pokaże gościu że nic nie mam. Bo robisz z siebie idiotę ;)

edit. jaki kolega typie? Ty myślisz trzeźwo? Jakie mam ci dowody dać? Nagrać jak skacze na serwie z botami? OCZYWIŚCIE ŻE NIE, BO NAPISZESZ ŻE WYŁĄCZYŁEM AUTO BH. Pisze do administracji forum oni niech to ogarną, bo chce grać na innych serwerach. A z powodu CIEBIE nie mogę :) 

Edytowane przez HPPV6XD
  • Lubię to! 1
  • WTF 1
  • DeVoX zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]