Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycje forum #1

lukasz2623

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siemasz! Cztery moje propozycje na forum/sieć:

1) Dodać na forum opcję która pokazuje kto przeglądał temat. Po wejściu w dany temat na samym dole będzie pokazowało kto już go czytał. (obecnie pokazuje tylko w czasie rzeczywistym).

2) Proponuję aby serwery cs:go zainteresowały się rankingiem gameme. Ma wiele ciekawych opcji, strona jest dobrze rozwinięta i ładnie wykonana. Przydatne dużo bardziej niż free gt.

3) Przeglądnąć rekrutacje - z tego co wiem UBT csgo jest close a tematy otwarte lub informacje na przykład dotyczące regulaminów i taryfikatorów aby wszystko się zgadzalo. Przykład z mirka #1:

1.19 Maksymalny dozwolony ping - 150ms. (regulamin)

4.3 Zbyt wysoki ping (powyżej 120ms) – kick/ban do 10 min. (taryfikator) 

4) Dodać więcej automatycznych wzorów np. w dziale zgłoś czitera

Trochę zmian kosmetycznych, trochę zwykłego przeglądania ale wszystko aby dążyć do doskonałości :D

• Ha ha 1
  • Użytkownik

1. Myślę, że nie będzie to jakoś przydatne i nie wiem jakie miałoby to zastosowanie.
2. Generalnie nikt na GT raczej nie narzeka, służy ono tylko do sprawdzania czasu na serwerze adminów i kandydatów na ową rangę, więc nie mam tu zdania.
3. Tutaj już kwestia właścicieli/opiekunów danych serwerów.
4. Ta propozycja jak najbardziej na plus jeśli chodzi o całą strefę banów i rekrutację.

@ Andrzej. Z mojej interpretacji myślę, że chodzi tutaj o wzory które są automatycznie generowane przy tworzeniu tematu w poszczegolnym dziale

@ Kacper5430 nigdy z tego nie korzystałem imo, więc nawet nie zwracałem na to uwagi.. ale, żeby redaktor nie wiedział w którym miejscach stawiać znaki interpunkcyjne "XDD"

Mówię tutaj ogólnie o Twoich wypowiedziach, ale gratuluję, że chociaż tutaj pisząc te dwa zdania nie popełniłeś błędów. Gratuluję raz jeszcze, buźka
_
Jakbym nie używał tej opcji od początku, masz chyba złe info byczku xd

• Lubię to! 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Zasłużony

1. jest coś takiego (na górze, Kto czytał ten temat?)

2. wszyscy juz wiedza co to gametracker i mysle ze nie ma co na sile zmieniac

3. to juz zalezy od opiekuna/wlasciciela serwera tak jak flux powiedzial

4. Wzory są dobre i troche nie rozumiem o co chodzi

image.png
:pepehands:

• Właściciel
Właściciel

1. image.png   nie macie takiego czegos? ;o

• Użytkownik∙

Trivorek mamy, ale że Fluxx moderator o tym nie wie? XDD 

@ fluxx Panie Moderatorze, ehem, sorka dławie się jak tak mówię, proszę cie żebyś zademonstrował nam jak prawidłowo miałem napisać to zdanie.

Wow @ fluxx , wiedzę że nabierasz nowe Doświadczenia w byciu moderatorem(´・_・`), znalazłes opcje edytuj, tutaj dla ciebie bije pokłony, gratki

• Lubię to! 1
  • LEGENDA
W dniu 15.02.2021 o 20:37, lukasz2623 napisał:

1) Dodać na forum opcję która pokazuje kto przeglądał temat. Po wejściu w dany temat na samym dole będzie pokazowało kto już go czytał. (obecnie pokazuje tylko w czasie rzeczywistym).

Jest taka opcja. 

2) Proponuję aby serwery cs:go zainteresowały się rankingiem gameme. Ma wiele ciekawych opcji, strona jest dobrze rozwinięta i ładnie wykonana. Przydatne dużo bardziej niż free gt.

Zbędne.

3) Przeglądnąć rekrutacje - z tego co wiem UBT csgo jest close a tematy otwarte lub informacje na przykład dotyczące regulaminów i taryfikatorów aby wszystko się zgadzalo. Przykład z mirka #1:

1.19 Maksymalny dozwolony ping - 150ms. (regulamin)

4.3 Zbyt wysoki ping (powyżej 120ms) – kick/ban do 10 min. (taryfikator) 

poprawione 

4) Dodać więcej automatycznych wzorów np. w dziale zgłoś czitera

Porobię to na dniach. 

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]