Użytkownik Browar3D Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Dodanie na serwer w punkcie Regulaminu. Wchodzenie do klatki na ochronie - Kick ban do 30min. Wiem ze to podchodzi pod Utrudnianie gry, ale warto, żeby dodać też ten podpunkt. Często zdarza się, że ktoś cala mapę wchodzi do klatki na ochronie i nie rozumie, że nie może. Dodanie informacji na say o: -Szybkiej rekrutacji na Admina Surf. -Możliwości otrzymania darmowego vipa za rejestrację na forum. Zwiększenie czasu zbanowania. Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do tygodnia Do permanentnego. Sam często zostałem obrażony (Oczywiście często zdarza się to przez mikro) i moją rodzinę jak też groźby typu "Zabije ci Matkę Kurwo" "Wypierdalaj Suko nie Myta" "Ty Kurwiszonie Jebany" "A żebyś zdechł ty i twoja rodzina" Uważam ze na takie zachowanie musimy reagować stanowczo i żadna szanowana siec serwerów CS nie powinna się na to godzić, a PERM będzie tego potwierdzeniem. Takich zachowań jest znacznie więcej. Wszystkie te osoby zostały zgłoszone i dostały niskie bany. Nadal można te same osoby zobaczyć na Surf, a zachowanie się nie poprawiło. @ Trivor Edytowane 16 Lutego 2021 przez Browar3D 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SZAMANseba Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 jestem za bardzo utrudnia to grę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Regulamin na forum jak i serwerze został zmieniony poprzez zmodernizowanie podpunktów: Wchodzenie do klatki na ochronie - Kick ban do 30min. Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do tygodnia Do permanentnego. Na say została dodana informacja o: Szybkiej rekrutacji na admina Darmowego VIPA na 3 dni 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi