Użytkownik Limitowany. Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Nick z CS: HPP V6 ":)" (dałem w "" żeby się minka nie robiła) Admin banujący: Jakiś retard Serwer: dd2 v1 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: No gram sobie i ban z jakimś dziwnym tytułem. Chcesz wyjaśniać to podyskutujmy zatem. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://dd2terry.xaa.pl/ban_list.php?bid=967 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Zapraszam na forum wyjaśnić sprawe' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:244052943' [AMXBans] Your IP: 'KSIĄDZ MNIE DOTYKAŁ' [AMXBans] =============================================== @ HPPV6XD PDW! PS. Tak to ja dawny opiekun dd2 jeszcze za czasów Adka Inny nick + inne IP + inny sid Nie łamie w żaden sposób regulaminu ani to AB ani to podszywanie :p @ Tery pasuje dziękuję Edytowane 17 Lutego 2021 przez Limitowany. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HPPV6XD Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Ja się czuję wywołany do tablicy więc też odpowiem. Niestety admini i właściciel nie mają pojęcia jak wygląda serwer. Po stronie TT jest grawitacja przez co na scrollu się skacze bez problemu. Po CT jak już się przejdzie nie jest tak kolorowo . CT : http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2102131708-de_dust2-1613232480-1613234040.zip (20 minuta) - MOJE DEMKO Z PRZED BANA A co do bana, ban pewnie poleciał bo ktoś kogoś bił po dupie i ten admin się spłakał ;x 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Nie ma się co dziwić, że otrzymujesz bana, skoro ustawiasz nick łudząco przypominający nick Twojego kolegi. Proszę abyś wchodził na serwer na innym nicku, aby nikt nie miał wątpliwości, że wchodzi Limitowany a nie kowalski. 2. " majA;^Dzisiaj 15:47 @DotykKsiędza tak jakby miałeś szary nick, slepa nie jestem moj drogi Limitowany.Dzisiaj 15:47 @majA;^ zrobił kolbe księdzu wysłał nagranie i dostał UB " otrzymujesz ode mnie nagrodę premium Temat do zamknięcia @ TERROREK 1.6 , @ joolz. 1.6 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 3 godziny temu, Tajemnica napisał: Nie ma się co dziwić, że otrzymujesz bana, skoro ustawiasz nick łudząco przypominający nick Twojego kolegi. Proszę abyś wchodził na serwer na innym nicku, aby nikt nie miał wątpliwości, że wchodzi Limitowany a nie kowalski. Co to za głupia logika na #1? Wchodzisz na podobnym nicku to z automatu masz bana? Wiec jesli ja wejde na podobnym to tez dostane Perma? @ Tery Twój serwer, więc prosiłbym o wypowiedź, a ty @ joolz. 1.6 z jakiej racji zamykasz temat? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @ DotykKsiędza pomylił się bo nie wiedział czy to jest ten sam gość co napisał teraz właśnie w tym temacie, troche głupo zrobiłeś ustawiający taki sam nick jedynie koncówka inna a pozniej się dziwisz ze bana dostajesz. Po tym Banie pierwszym ban dostał skrócony do tygodnia czasu, mogę skrócić go do 3 godzin, jeżeli chcesz @ Limitowany. Błąd Admina bo nie sprawdził Cię przed banem ale nie ma co obarczać tylko jego cała winą za to, bo obie strony popełniły błąd. Napisz w edicie czy pasuje Ci skrócenie bana do 3h. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Wiec ban zostaje skrócony do 3h, zamykam 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi