Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

``HelikHelikopterovsky`` odwołanie

helikopterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:  ``HelikHelikopterovsky``

Admin banujący: @ Merwin

Serwer: dd2 #2

Data zdarzenia: 17.02.2021 - 17:26:36

Opis sytuacji:

image.thumb.png.d7e5e9b6a95d7b46c63391c3a2ce8418.png

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12218

Wycinek bana z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Aimbot'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:197876817'

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• szynka odblokował(a) ten temat
  • Sponsor
SPONSOR

Ban był na moją prośbę ponieważ musiałem wyjść z serwera . Dziś późnym wieczorem lub jutro przed południem dodam czasówki. 

Jedyne co powiem przed edycja to to, że nie chodzi konkretnie o aimbota ale o używanie czegoś innego. Edycja wkrótce :)

A wiec dla mnie uzywasz  force_Centerview + macro + inne aliasy traktowane jako hax , juz wyjasniam tym co nie wiedza :

1: force_centerview 

Pomaga w wykonywaniu łatwych strzałów w głowę, jeśli ty i twoi przeciwnicy stoicie na tym samym poziomie mapy, przez ściany itp. To jest cheat cvar. W przypadku map typu celu jest to cheat cvar. Jeśli trenujesz wallbangi i znasz wszystkie pozycje gry i tekstury, w których możesz używać wallbangów, z tym cvar możesz zabić każdego w głowie przez ściany itp. Na tym samym poziomie mapy ze 100%, nie robisz tego. Nie trzeba zapamiętywać miejsca na wysokości głowy dla Wallbang, to jest szalony kod cvar.

2: macro 

https://botmek.com/share/?group=CS+1.6  tu macie liste co z tym mozna zrobic . 

Twoje zachowania podczas gry sa nienaturalne chocby te telepanie celownika i twardo stojacy celownik podczas gdy widzisz wroga - i nie tylko wroga .

demo :  http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2102171720-de_dust2-1613578800-1613580120.zip

4:10 celownik na wbiegajacy model sztywno za nim leci. Po czym rzecz jasna dostaje leb .Nawet drgniecia nie ma podczas pracy celownika. Tu typowy przyklad force + macro 

4:50 tu tez szejk poszedl nieznaczny ale jednak

5:15 na graczu z Twojej druzyny celownik Ci szejkuje , przypadek ?:) i to na glowie 

5:19 doslownie to samo

5:42 next 

6:03 samoistnie sciagnelo na glowe 3 fraga 

6:10 biegniesz i szejki 

6:14 znow na model Ci sciaga i wiem , ze to nie Ty robisz

6:32 again podczas proby skanowania sciany , ktorej sie nie da skanowac 

6:40 ::) 

7:17 podczas bana klasycznie jak to w tych przypadkach mousebug i kreciolek w okolo siebie ; )

Dla mnie nic dodac nic ujac .

@ TERROREK 1.6 zapraszam do wypowiedzi. @ shinga  za takie cos jest ban , mysle , ze jasno objasnilem dzialanie + widac ewidentnie na demku .

@ Merwin  dziekuje za to ze go zbanowales na moja prosbe . Ogarnalem temat tak jak mowilem , ze zrobie. 

ps. nie bez powodu masz bana na 30 sieciach za to samo

edit. @ TERROREK 1.6  oczywiscie z mojej strony ban zostaje. Jesli myslisz inaczej to czekam ; ) 

Edit. 

@ deoxiDE ja starałem się objaśnić sytuację klarownie i jak się da. Sam jednocześnie (mówię o poprzednim serwerze tej sieci) przyznał się, że używał tego. Dla mnie z perspektywy gracza bo byłem wtedy na serwie wyglądało to niemalże identycznie. Nie mam do Niego urazy ani nic podobnego. Także nie zarzuciłem tu żadnego aimbota więc @ helikopterovsky nawet wyraźnie napisałem, że nie o to mi chodzi. W żadnym wątku też Cię nie uraziłem ani nie wysmiewalem. Używanie samego macro wg mnie tez nie jest na miejscu. 

Widzę, że zależy Ci na UB i uważam, że można by tu pójść na jakąś ugodę. Ale to już proszę o opiekuna serwera oraz administracje aby skrócili bądź wyrazili swoją opinię na ten temat. Do tego oczywiście jeszcze Michał wrzuci swoje zdanie później. Reasumując wg mnie może być to tydzień i przyglądanie się sytuacji z boku na jego zachowania wraz z prośbą o granie normalnie. 

Już wystarczy, że ekipa od smajliego tu zawitała i na każdego trzeba mieć oko więc grajmy normalnie, a nie dokładajmy sobie problemów nie wiem po co i na co bo przecież to tylko gra. Dużo ludzi nawet nie wie o co chodzi z force i reszta. Ja nie lubie banować graczy ale jak będziesz kombinował to będę to widział. I mam nadzieję, że nie tylko ja, a jeszcze większą, że nie w Twoim przypadku. 

• Lubię to! 3
  • Tak sobie 2
  • Użytkownik

Dobra, odniosę się bo ostatni raz czytałem takie bzdury na fb na temat niszczenia wież 5g.

Ładnie rozpisałeś, ale masz niewielkie pojęcie o tym o co mnie oskarżasz na zlagowanym demku hltv gdzie gram jak bot.

Chyba jesteś uprzedzony do mnie z powodu demka terry'ego na #1, to można uznać za conajwyżej prowokację.

1. Na pierwszym demku u terry'ego na dd#1 faktycznie miałeś makro z forcem, ale jedyne co robi to macha celownikiem góra dół. Nie dorabiaj teorii spiskowych.

2. Nic z wymienionych tam rzeczy nie mam, aczkolwiek jest to możliwe na oprogramowaniu Razera na którym gram. Kropka na monitorze i fastzumy awupe hyhy

https://www.razer.com/synapse-3

image.png.0417b12408ec93a0ba732a9908a2bd42.png

bind "x" "+lookup;force_centerview"

5 godzin temu, joolz. napisał:

1: force_centerview  [To jest cheat cvar.] 

XD, to weź przy okazji daj bana 32 osobom na serwie. Gra wymusza tego "cheata" na początku każdej rundy.

Na tym Twoim demku ani razu nie było force'a.

Makro również zmieniłem do skakania po skyrimie :v

Twoje dwa punkty które wymieniłeś odpadają na wstępie.

Także okej, przejdźmy do demka.

4:10 celownik na wbiegajacy model sztywno za nim leci. Po czym rzecz jasna dostaje leb .Nawet drgniecia nie ma podczas pracy celownika. Tu typowy przyklad force + macro 

1/4, nawet na tym demku widzę ruch w linii Y, normalny strzał b-

4:50 tu tez szejk poszedl nieznaczny ale jednak

chyba inne demko oglądamy, żadnego shake'a nie ma b-

5:15 na graczu z Twojej druzyny celownik Ci szejkuje , przypadek ?:) i to na glowie 

XD, ta szejkuje. Ajbot na pszycisk jak nic. b-

5:42 next 

Kolejne machnięcie po swoim, no ewidentny cheat xD b-

6:03 samoistnie sciagnelo na glowe 3 fraga 

Jakby samoistnie ściągało mi na głowę to mielibyśmy do czynienia z aimbotem. Tutaj widzimy fullauto w górę mięcha przed anarchią, nic podejrzanego. b-

6:10 biegniesz i szejki 

-459995-GALLERY_BIG.jpg 

b-

6:14 znow na model Ci sciaga i wiem , ze to nie Ty robisz

Ta, kolega na teamviewerze mnie trolluje. b-

6:32 again podczas proby skanowania sciany , ktorej sie nie da skanowac 

Da się. No może niekoniecznie z akacza z takiej odległości. Z takiej raczej tylko snajperką, ale da się ;D b-

6:40 ::) 

b-

7:17 podczas bana klasycznie jak to w tych przypadkach mousebug i kreciolek w okolo siebie ; )

Faktycznie, dziwne. Zazwyczaj stoi w miejscu, nie wiem z czym to ma związek. Momentami podczas strzelania serią mam rozrzut minimalnie większy niż zwykle, szarpie mi lekko celownik do góry.  Zostawiłbym sam to bez oceny.

Opisałeś makro, force'a którego nie ma na demku oraz moje machanko celownikiem. Żadnym force'm i macro takiej gry jak na demku nie uzyskasz ( no chyba, że teraz ja się dowiem czegoś od Ciebie ;D )

Troszkę śmiesznie, wiesz jak działa macro ale opisałeś akcje jakbym grał na słabo ustawionym hpp'ku, w dodatku na czystym demku xD 

ps. nie bez powodu masz bana na 30 sieciach za to samo

Dobra, teraz to jest przykład kłamstwa lub Twojego myślenia życzeniowego aby poprzeć swoją rację.

• Z jakiś 2 sieci za "prowokację"
  • Ze 3/4 za kosę z właścicielami.
  • A ponad 30 (nie linkowałem wszystkich bo już miejsca nie mam w opisie steam), są uwalane z powodu niekompetentnego składu ubt czyli;
  1. Masz ajma i wuha
  2. Masz wuha
  3. Masz ajma
  4. Masz skrypt na esgieesy
  5. Pszerabiasz skriny

To chyba najdłuższe odniesienie do wypowiedzi ubt jakie skrobnąłem, ale mam nadzieję że nie będziesz iść w zaparte i skłonisz się do refleksji ;v

Masz globuska, jednak akcje dobrałeś mocno na siłę.

Tu masz jednego z lepszych ubt z jakimi miałem przyjemność się spotkać, na pw mogę Ci podlinkować jego rozpiski moich demek.

Topka polskiego faceita.

https://steamcommunity.com/id/ezovs/

Nie, nie przekupowałem i nie robiłem lachy za ub ;v

Pozdrawiam.

Edytowane przez helikopterovsky
  • Super 3

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• Użytkownik

Mogę się dowiedzieć czemu mój post został usunięty? Nie robię spamu, a wręcz miałem co nieco do dodania. Sporo się rozpisałem, także post był merytoryczny. Czyżby mój post był nie na rękę administracji?

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

@ Merwin  @ joolz. 1.6 Nie ma zadnych banów na telefon, jesli ubt chcialo go zbanowac, zawsze jest możliwość nadania bana przez bansa, więc nastepnym razem to zrób. Nie toleruje takich pochopnych działań. Brak rozpiski ze strony admina = UB! @ helikopterovsky  wracaj do gry

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]