Użytkownik Dyslektyk Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: Dyslektyk Nick admina banującego. Niewiadomo Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 2021-02-16 okolo godzina 21 (nie ma mojego bana w sb) Serwer na którym dostałeś bana:Only Mirage 2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie wszystko pieknie (kilka wyzwisk od cheaterow od gracza) pozniej w nastepnej rundzie wskakuje do okna z ct , i blokuje sie w nim i zacznynam spamic spacje, po czym wywala mnie z serwera za jakis blad banyhopa po chwili dostaje perma chyba (nie wiem bo ja kwczesniej pisalem nie ma mojego bana w sb) Link do Sourcebansa z twoim banem: Nie ma Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199133471474 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nic mi nie wyskakuje ;/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @ Trivor lookniesz na to, bo nie ma bana w sourcebans. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi