Torfowisko Torf Opublikowano 17 Lutego 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Imię: Hubert Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwijaniu się serwera Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5v5 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeśli będzie taka potrzeba to TAK Coś o sobie: Jestem Hubert mam 15 lat lubię grać w csa. Interesuje się piłka nożna i gram w klubie. Gram codziennie od 1-5h gram tylko na serwerze 5v5 bo na MMA cały czas trafiam na haxy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Na nie - Wiek -Podanie - SM -Jak widać podanie napisane w 2/3 min na odpier*** i to już wnioskuję, że jakbyś wykonywał sprawy Opiekuna to też by były tak robione, czyli na odpier*** POZDRAWIAM ^.^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Na Nie -Wiek -Podanie napisane na odwal się -Sm Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 18 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jestem na NIE -wiek -podanie nie przekonuje -SM -wymagania +chęci Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 +/- wiek - sm - podanie + wsparcie finansowe Za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik HavoK Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Nowym opiekunem zostaje @ wilq więc proszę o odrzucenie podania. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi