Użytkownik GoOdMaN Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Twój nick: GoOdMaN Nick oskarżonego: @Hamumu IP/SID oskarżonego: Nie mam niestety Data i czas zdarzenia: pomiedzy 4:30-4:50 18/02/2021 Powód skargi: ABH (Nieczyste granie) Opis sytuacji: Gralem przeciwko @Hamumu i mi cos nie pasowalo wiec zaczalem ogladac go i bylo widac ze ma abh jeden przyklad: bedac na samym dole w piachu skakal do gory zeby wyjsc z piachu no i bylo widac ze to abh jest ewidentnie bo wyskoczyl w sekunde i nie zatrzymalo go ani razu a wiem jak bunnhop dziala w cs 1.6 i pod gorke sie nie da skakac praktycznie w ogole on nie robiac stref w ogole czasami i tak robil bh i mu wychodzilo a nie da sie nie robiac stref, potem to skonfrontowalem i kazalem mu to wylaczyc to sie poplakal ze bylem szybciej od niego na gali dlatego to abh odpalil. Juz pomijam ze zwyzywal mnie od kurew bo bylem szybciej na gali. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Ewidentnie sie przyznal w tekscie na dole(copy paste bylo bo nie chcialo mi sie bawic w ss'y). Tutaj demko: http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2102180424-de_dust2-1613618640-1613620200.zip [SZYBKA REKRUTACJA] Szybka rekrutacja OTWARTA. Napisz podanie na StrefaSkilla.pl [/zglos] Ktos czituje? Przeszkadza? Zglos go wpisujac /zglos. *SVIP* [Gold Nova III] *DEAD* GoOdMaN : a za to ze nawet nie potrafisz sie przyznac to zaraz na forum ide maikhul- dolaczyl maikhul- dolacza do Sil Terrorystow *SVIP* [Gold Nova I] *DEAD* @Hamumu : no bo ty kurwo rashuejsz *SVIP* maikhul- wbija na serwer! ~ Najlepszym graczem rundy zostal BOA DUPCZYCIEL [Silver I]. ~ Zabil 3 osob, w tym 2 strzalem w glowe. *SVIP* [Gold Nova I] *DEAD* @Hamumu : a ja na respie a ty juz na gali Edytowane 18 Lutego 2021 przez GoOdMaN Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 na ten moment ma 4 aktywne takze bedziemy wyłapywać, dzięki za zgłoszenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi