Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Witam zakupiłem svipa na waszym serwerze noi nie mogę wbić na serwer ponieważ wyskakuje komunikat Kicked :"Bledne haslo! Wpisz do konsoli setinfo _pw HASLO" Gdy kupywałem usługe nie wyświetlił mi się komunikat o nadaniu hasła, wcześniej gdy kupywałem miałem taką opcje. Nie wiem czy to odpowiedni kanał na zgłaszanie problemów, no ale nie wiedziałem gdzie się zgłosić. Mój nick na serwerze: fov 1336.9 Serwer : 54.38.58.82:27015 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @ Tery Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 polecam nie biegac jak kupujesz uslugi tylko skupic sie na wypelnianiu danych, bo wiekszosc prpblemow jest przez to ze zamiast robic jedno to prpbujecie grac i vipa kupowac jednoczeanie masz haslo na pw 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Widze ze ogarnięte, @ tiero2k daj znac czy działa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 1 godzinę temu, Tery napisał: Widze ze ogarnięte, @ tiero2k daj znac czy działa. temat do zamknięcia. wszystko działa jak należy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi