Użytkownik fiszuuu Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Nick: fiszuu Data i godzina:18.02.2021 - 15:40:32 Link do bana http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=811 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TERROREk [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) fiszuu [AMXBans] Powod : ' Zapraszam wyjasnic sprawe na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.google.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 815025550 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.130.96 Siema, To tak, zostałem zbanowany, wraz z typem co się pode mnie podszywał, [notorycznie wchodzą na moj nick, bawią sie wysokim lvl, klasa premium] Co najlepsze wykupiłem [haslo na nick] , co z tego, wpisalem ,zaakceptowano i tyle, nie wyswietliło mi sie nic, myslalem ze da sie ustawic haslo jakos, no ale nie bylo takiej opcji, takze myslalem ze dziala, zreszta nie wazne,... fakt, nie mam steam. / ale musicie coś zrobić z tym hasłem, dla janości,moge podać godzine i kod na haslo. Prosze o szybkie rozpatrzenie, oraz poprawe tego co napisałem wyrzej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @ Shoter @ Mlynek Bardzo Was prosze o ogarniecie tematu, wy macie dostep do logów i bedziecie widziec, ktory to ktory. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Po sprawdzeniu logów okazało się że to prawdziwy Ty, co do nicku na hasło- na 100% wyświetliło Ci się abyś wpisał swoje hasło (w lewym górnym rogu) może tego nie zauważyłeś i kliknąłeś ESC, proszę o kontakt na PW @ fiszuuu Ban zdjęty, proszę @ TERROREK 1.6 o zamknięcie Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi