Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ban za wh+aim

malyuzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: jarekpasharundanasza

Nick admina banującego: @ lukasz2623

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana 

Czas oraz data bana: okolo 17 dzisiaj

Serwer na którym dostałeś bana: only mirage 1

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Jestem adminem na tym serwerze tylko brat grał przede mną i zapomniałem sie przelogować a potem mi juz sie nie chciało bo przyszedłem pograc tylko na chwile. Dostałem bana za wh i aima po kilku ładnych strzałach.

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist

Link do twojego profilu steam: Społeczność Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199033630320

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

Connected to 137.74.7.15:30025
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load.
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

pozdrawiam dobrego nowego admina który nie potrafi rozróżnić dobrego gracza od hakiera ;>

• Ha ha 1
  • Zasłużony

@ lukasz2623 48h na demko.

• WTF 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Dema jeszcze nie ma także jak liveserwer odświeży to lookne na szybko i dam znać czy ban słuszny :) i edytuję post.

Edit:

Okej demo obejrzałem... jeśli chodzi o całość dema jest dla mnie czyste. Poza tam 2/3 prefirami ale zupełnie podczas gierki normalne.  Ja natomiast wbiłem na serwer gdy była runda 8:6 z tego co pamiętam i widziałem dwie rundy gracza zbanowanego. M.in akcję z:

23: 48 - 23:51 - Oglądac na 1/2, Celownik metr od modelu a strzały leca w głowę. Nawet przyjmując tic dema itd.. to kompletnie absurdalne.

Tym bardziej widząc new acc i takie dwie rundy dodałem bana. Także jeżeli ktoś będzie chciał to odpali sobie demo i myśle, że sam stwierdzi o podstawie do zbanowania. Osobiście będąc UBT za tylko dwie akcje nie odrzucił bym tego odwołania i dałbym UB - zapewne tak się wydarzy - więc nic się nie stało.

Jeszcze dodam:

1) Regulaminu nie złamałem - banowane było konto do którego nie ma przypisanych flag. (Nie miałem informacji, że to on)

2) Nie myli się tylko ten kto nic nie robi :)  A jeżeli ktoś po takim zdarzeniu uważa jak w/w, że Łukasz przyszedł i nakłamał w przywitaniu cóż ma do tego prawo, chodz wszystko jest do sprawdzenia ;) 

3)Oznaczam krejzol bo prosił @ Krejzol   Zachowanie jakie zaprezentował uzi według mnie jest karygodne. Zamiast nawiązywać zwyczajnie dobre relację i tworzyć zgraną ekipę zwyczajnie mnie obraził. Tak, ja odebrałem to jako obrazę, a za takową uznaje zdanie Cyt.:

Cytat

"Cześć, nie chce juz pisac tego na forum i robic z ciebie debila przed wszystkimi wiec napisze to ci tutaj. Zbanowałeś mnie na koncie mojego brata."

I prowokacje tego typu:

Cytat

No poprostu nie wiem czy sie z ciebie śmiać czy płakac.

To wycinki cała wiadomość:

Spoiler

Cześć, nie chce juz pisac tego na forum i robic z ciebie debila przed wszystkimi wiec napisze to ci tutaj. Zbanowałeś mnie na koncie mojego brata. Nie wiem czemu sie uważasz za jakiegoś wielkiego eksperta i jak piszesz w swoim podaniu na admina ;  ''Ogromne doświadczenie w byciu adminem oraz pełnieniu innych funkcji na forum. Staż w csie: 13/14lat.'' no poprostu XD. Jeszcze dorzuce tu do tego ten fragment z twojego podania ''Swego czasu byłem również sędzią na dawnym BL i AC więc z rozpoznawaniem czitów nie mam najmniejszych problemów.'' No poprostu nie wiem czy sie z ciebie śmiać czy płakac. Jeszcze chciałbym cie prosić, żebyś szybko rozpisał demko jak chcesz bo nie moge grać na serwerze 

Pozderki 

Odemnie tyle, Miłego wieczorku ;) 

• Ha ha 2
  • Zasłużony

odbanowany.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]