Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ban za wh+aim

malyuzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: jarekpasharundanasza

Nick admina banującego: @ lukasz2623

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana 

Czas oraz data bana: okolo 17 dzisiaj

Serwer na którym dostałeś bana: only mirage 1

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Jestem adminem na tym serwerze tylko brat grał przede mną i zapomniałem sie przelogować a potem mi juz sie nie chciało bo przyszedłem pograc tylko na chwile. Dostałem bana za wh i aima po kilku ładnych strzałach.

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist

Link do twojego profilu steam: Społeczność Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199033630320

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

Connected to 137.74.7.15:30025
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load.
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

pozdrawiam dobrego nowego admina który nie potrafi rozróżnić dobrego gracza od hakiera ;>

• Ha ha 1
  • Zasłużony

@ lukasz2623 48h na demko.

• WTF 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Dema jeszcze nie ma także jak liveserwer odświeży to lookne na szybko i dam znać czy ban słuszny :) i edytuję post.

Edit:

Okej demo obejrzałem... jeśli chodzi o całość dema jest dla mnie czyste. Poza tam 2/3 prefirami ale zupełnie podczas gierki normalne.  Ja natomiast wbiłem na serwer gdy była runda 8:6 z tego co pamiętam i widziałem dwie rundy gracza zbanowanego. M.in akcję z:

23: 48 - 23:51 - Oglądac na 1/2, Celownik metr od modelu a strzały leca w głowę. Nawet przyjmując tic dema itd.. to kompletnie absurdalne.

Tym bardziej widząc new acc i takie dwie rundy dodałem bana. Także jeżeli ktoś będzie chciał to odpali sobie demo i myśle, że sam stwierdzi o podstawie do zbanowania. Osobiście będąc UBT za tylko dwie akcje nie odrzucił bym tego odwołania i dałbym UB - zapewne tak się wydarzy - więc nic się nie stało.

Jeszcze dodam:

1) Regulaminu nie złamałem - banowane było konto do którego nie ma przypisanych flag. (Nie miałem informacji, że to on)

2) Nie myli się tylko ten kto nic nie robi :)  A jeżeli ktoś po takim zdarzeniu uważa jak w/w, że Łukasz przyszedł i nakłamał w przywitaniu cóż ma do tego prawo, chodz wszystko jest do sprawdzenia ;) 

3)Oznaczam krejzol bo prosił @ Krejzol   Zachowanie jakie zaprezentował uzi według mnie jest karygodne. Zamiast nawiązywać zwyczajnie dobre relację i tworzyć zgraną ekipę zwyczajnie mnie obraził. Tak, ja odebrałem to jako obrazę, a za takową uznaje zdanie Cyt.:

Cytat

"Cześć, nie chce juz pisac tego na forum i robic z ciebie debila przed wszystkimi wiec napisze to ci tutaj. Zbanowałeś mnie na koncie mojego brata."

I prowokacje tego typu:

Cytat

No poprostu nie wiem czy sie z ciebie śmiać czy płakac.

To wycinki cała wiadomość:

Spoiler

Cześć, nie chce juz pisac tego na forum i robic z ciebie debila przed wszystkimi wiec napisze to ci tutaj. Zbanowałeś mnie na koncie mojego brata. Nie wiem czemu sie uważasz za jakiegoś wielkiego eksperta i jak piszesz w swoim podaniu na admina ;  ''Ogromne doświadczenie w byciu adminem oraz pełnieniu innych funkcji na forum. Staż w csie: 13/14lat.'' no poprostu XD. Jeszcze dorzuce tu do tego ten fragment z twojego podania ''Swego czasu byłem również sędzią na dawnym BL i AC więc z rozpoznawaniem czitów nie mam najmniejszych problemów.'' No poprostu nie wiem czy sie z ciebie śmiać czy płakac. Jeszcze chciałbym cie prosić, żebyś szybko rozpisał demko jak chcesz bo nie moge grać na serwerze 

Pozderki 

Odemnie tyle, Miłego wieczorku ;) 

• Ha ha 2
  • Zasłużony

odbanowany.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]