Użytkownik Heysiwer Opublikowano 20 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Heysiwer Data i Godzina: około 15:30, 20.02.2021r. Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Właśnie mam z tym problem, bo nie ma tam mojego bana, tylko mam komunikat ''Adres IP — 185.136.135.253. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany''. Pomimo, że odczekałem już około 1h od otrzymania bana cały czas mam ten sam komunikat, że nie zostałem zbanowany. Link do Screenów: https://ufile.io/yyeofzpl Wycinek z Konsoli: Spoiler BUILD 2427 SERVER (0 CRC) Server # 25 [AMXBans] ===================================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Heysiwer [AMXBans] Reason : ' Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : 'VALVE_0 : 4 : 929936640 ' [AMXBans] Your IP : ' 185.136.135.199 ' [AMXBans] ===================================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Coś od siebie: Witam. Na sam początek chciałbym nakreślić, że nie korzystałem z żadnych niedozwolonych/zakazanych wspomagań typu aim bot, wh, bunnyhop etc. Po krótce chciałbym wyjaśnić oraz opisać te 5 ss'ów, które zostały wykonane pod pretekstem (tak mi się zdaje) korzystania z wallhacka. 1. (de_dust20000) Patrzyłem galę z środka. Zauważyłem głowę, która zniknęła (najprawdopodobniej wróg kucnął), dlatego byłem tam wcelowany. 2. (de_dust20001) Gracz nie wychylał, to pomyślałem, że wyjdę na mida, następnie na dolny, aby widzieć to, co dzieje się przy gali. Myślę, że na tym ss'ie nie ma nic do tłumaczenia. Wychodziłem z środka, dlatego musiałem przestawić celownik z gali na mida, gdyż ktoś tam mógł być. 3. (de_dust20002) Tutaj wychylałem na mida, dlatego miałem celownik przy skrzynce, bo gdy ktoś by się pojawił mógłbym go od razu zabić. Myślę, że tu nie ma nic nieoczywistego. 4. (de_dust20003) Usłyszałem nade mną głośne kroki, dlatego schowałem się za skrzynką i wcelowałem się do góry w stronę gali, gdzie zauważyłem po lewo przeciwnika, dlatego co widać na kolejnym ss'ie wyszedłem z ''kryjówki'', jednak ten się cofnął. 5. (de_dust20004) Tutaj cały czas patrząc w stronę gali wskoczył na ten murek przeciwnik i zacząłem do niego strzelać, gdyż podczas całego starcia słyszałem głośne kroki przy gali, dlatego cały czas byłem tam wcelowany. Nie mam kompletnie pojęcia, co tu dokładnie napisać, gdyż przeprosić nie mam za co, bo grałem w 100% czysto bez żadnych wspomagaczy. Wydaje mi się, że mogło tu chodzić o to, że nie strzelałem do gracza z lewej stronu, tylko byłem cały czas wcelowany tam, gdzie wychylił właśnie drugi przeciwnik. Zrobiłem to dlatego, że tamten się cofnął, a słuchawki mam naprawdę dobre i rozpoznaje po dźwięku, gdzie mogą dokładnie być przeciwnicy, dlatego cały czas byłem tam wcelowany, gdyż w tym właśnie miejscu go słyszałem - co się sprawdziło. Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na to, że to nie pierwszy raz zdążyła mi się taka sytuacja, a na jednym z serwerów, na którym gram jestem również oskarżony o wh, pomimo, że tego nie używam. Nie wiem, czy jest to spowodowane moimi wyczulonymi na dźwięk słuchawkami, czy na mój nietypowy sposób grania. Liczę na to, że otrzymam unbana, bo gram bez żadnych wspomagaczy. Z poważaniem - Heysiwer Edytowane 20 Lutego 2021 przez Heysiwer Odnośnik do komentarza
Użytkownik Heysiwer Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 ''Ssy spakuj w paczke .rar i wtedy wrzuc na hosting'' ^Poprawione. Przepraszam za błąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 20 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi