Użytkownik kacper828384 Opublikowano 21 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: 4lan Śmigiel Nick admina banującego: Rooody Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 02-21-21 20:44,Stały Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Witam. Składam odwołanie do bana nałożonego na mnie, z powodu wallhacka, którego nie używałem i nie używam, a myślę że gra na słuchawkach nie jest niczym nadzwyczajnym, na serverze grałem od długiego czasu, nigdy nie spotkałem się z jakąkolwiek skargą na mnie, doświadczenie w grze posiadam od kilku lat, dodam że w międzyczasie miałem 3 letnią przerwę spowodowaną sprawami prywatnymi, moja rozgrywka wygląda jak każdego innego gracza na serverze, licze na pozytywne rozpatrzenie odwołania. Z góry dziękuję. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=4lan+Śmigiel Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199142025414/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: niestety nie wiem o który dokładnie chodzi, po wyrzuceniu z servera nie mogłem go odzyskać 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 21 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 @ Rooody 48h 3 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rooody Opublikowano 22 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Hejka Link do demka: http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210221-2007-de_mirage.dem.zip 2:15 - strasznie dziwna rotaca z mida na a nie słysząc tomka 6:48 - pushuje respt tt po czym nagle zatrzymuje się w idealnym momencie 10:00 - patrzy przez sciane, na dodatek ruszył celownikiem idealnie w ciało ct'ka 14:28 - nie potrafi zabic a runde temu same flicki robil 24:03 - no taki ciekawy hs 24:55 - wychodzi wcelowany w głowe ct z konekta 25:27 - znow idealnie patrzy przez ściane 30:50 - znowu przez ściane Od Siebie dodam że jak na osobe która ma konto steam 5 dni to dosyć ciekawie strzelasz (konto założone 16.02.2021 20h w cs) Piszesz że na serwerze grasz od długiego czas gdy konto twoje ma 5 dni? Ciekawe. EDIT 1 @ kacper828384 edytuj post jak chcesz coś dodać i poczakaj na decyzje unnban teamu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kacper828384 Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Spoko rozumiem cię bardzo dobrze, nie dziwie się że masz podejrzenia bo fakt to konto mam teraz 6 dzień i każda ,,lepsza" akcja wzbudza na pewno podejrzenia, tak jak mówiłem 3 lata przerwy miałem, dość sporo, nie z mojej przyczyny, konto na którym kiedyś przegrałem 5 lat w csie no straciłem przez brak passów, obecne konto stworzyłem żeby pograć na nowo, zdaję sobie sprawę że teraz początek będzie nieciekawy bo każdy patrząc na mój profil będzie patrzył na mnie pod złym kątem ale szczerze mówię, że gram legalnie bez wspomagaczy i z mojej strony tyle mogę powiedzieć. Cóż jak będzięcie mieli inne zdanie to trudno, nic nie poradzę, przejdę na inny server, w każdym razie dzięki za rozpatrzenie zgłoszenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam, Cytat 2:15 - strasznie dziwna rotaca z mida na a nie słysząc tomka 6:48 - pushuje respt tt po czym nagle zatrzymuje się w idealnym momencie 10:00 - patrzy przez sciane, na dodatek ruszył celownikiem idealnie w ciało ct'ka 14:28 - nie potrafi zabic a runde temu same flicki robil 24:03 - no taki ciekawy hs 24:55 - wychodzi wcelowany w głowe ct z konekta 25:27 - znow idealnie patrzy przez ściane 30:50 - znowu przez ściane 2:15 - Jeżeli obejrzysz z dwóch perspektyw to tomek biegł na rampie potem shiftował i biegł, więc go słychać 6:48 - normalna akcja 10:00 - b+/- niby przeciągnął na ct ale potem oddał strzał jak go zobaczył 14:28 - nie rozumiem czemu opisujesz tutaj czystą akcje a nie opisałes niby tej "wcześniejsze" 24:03 - Strzał kilometr od głowy i nagle przeskok 24:55 - profeska w wleceniu celownikiem z pałacy na conn 25:27 - wcelowanie w gracza pomyliły ci się ściany ? i myślałeś że to gracz xd 30:50 - w 1/4 x3 oglądałem i celownik trzymasz idealnie na graczu Odrzucam Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi