Użytkownik Szymczok Opublikowano 22 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Twój nick na serwerze:Szymczok Nick admina banującego.Grzegrza Dostałeś bana, gaga czy muta?:Bana Czas oraz data bana:02-21-21 13:21 Serwer na którym dostałeś bana: @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Grałem sobie na serwerze i Pewne osoby podejrzewały mnie o wh i grzegrza na początku mnie sprawdził (on był w przeciwnym teamie a tam był mój kolega i mi to powiedział)i napisałem hej na ścianie i jak sprawdzał to byłem czysty ponieważ nic nie mam (kolega mi nie dawał info) i mnie nie zbanował ale za drugim razem zostałem zbanowany za wh permanentnie Link do Sourcebansa z twoim banemP:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:590318217&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199140902162 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Connecting to public(91.224.117.137:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 91.224.117.137:27015 Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 @ grzegrza 48h na rozpisanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik grzegrza Opublikowano 22 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Dzień przed sprawdzał go @ Rooody I bartii i dzień przed perm banem dostał bana za podawanie infa koledze , bo było widać że wie gdzie kto jest, i jak go sprawdzałem też tak było, a widocznie teraz sam napisał że jego kolega mu mówił o wszystkim czyli rozmawiał z kimś i perfidnie było widać że czasami podaje mu info, bana nie dałem sam pod moją decyzją bo wtedy 3 adminów chciało go zbanować tych co napisałem powyżej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 22 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Witam, Jednoznacznie widać tutaj dawanie infa sobie między drużynami oraz współpraca z kolegą z enemy. Ban zostanie zmniejszony do tygodnia/2 tygodni za: utrudnianie gry użytkownikom współpraca między drużynami zdradzenie admina na vanishu Mam nadzieje że ban o takiej długości da ci do myślenia i będzie to pierwsza i ostatnia taka akcja. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 22 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi