Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Witajcie, kochanie w kolejnej odsłonie ''Pod Ostrzałem'' Dzisiejszym naszym gościem na celowniku jest nasz świeży Junior Admina @ Krejzol . Jaka jest opinia o naszym Junior Adminie? •Opinia została przeprowadzona anonimowo, krytyka dozwolona przy zachowaniu kultury• ''No co tu dużo mówić, Krejzol jest boostowanym kałachem, a poza tym to fajnie się z nim gada, często można z nim pożartować i ogólnie przyjemnie się z nim gra.'' ''Krejzola muszę przyznać nie zdążyłem poznać za dobrze, nie miałem z nim okazji dłużej porozmawiać oprócz strefboxa, ale wiem, że swoje obowiązki jako UBT spełniał w 100% i nadal je spełnia, ale tym razem jeszcze na posadzie J@. Wydaje się być bardzo miłą i pomocą osobą, którą jak o coś poprosisz to postara ci się pomóc jak tylko potrafi, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie.'' ''Niestety nie miałem wielu możliwości do poznania się z nim jakoś bardziej konkretnie, bo raczej większość czasu spędza na dc, a na strefo box raczej wchodzi dosyć sporadycznie. Mimo to pisałem i rozmawiałem z nim kilka razy po czym mogę stwierdzić, że jest na pewno osobą zaangażowaną, zawsze można do niego napisać z jakąś sprawą. Jest konsekwentny i robi kawał roboty na serwerach CS:GO. Jednak… czasami mam wrażenie, jakby chciał robić, aż nadto swoich obowiązków, co według mnie jest błędem, patrząc przez pryzmat własnych doświadczeń.'' ''Krejzol jest bardzo miłą, pomocną i sympatyczną osobą. Jest bezkonfliktowy, zawsze z chęcią udzieli pomocy. Bardzo spokojny i w porządku chłop, pzdr agyata hyuga.'' ''Na ten moment wykazuję się bardzo dobrze, pracowita i sumienna osoba. Pozdrawiam miłośnik dziewcząt.'' ''Krejzolek Niedawno awansowany na J@ podobno robi robotę za 10 . Wydaje się być całkiem spoko i oby był na tym J@ długo, a w późniejszym czasie nawet wyżej '' ''Krejzol jest osobą miłą, pracowitą, pomocną osobą. Wykonuję swoje obowiązki bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o serwery to jest mega dobry w tym, co robi widać, że mu zależy, zawsze jeżeli ktoś ma problemy to podchodzi z entuzjazmem do osób i stara się im pomóc jak najlepiej potrafi.'' Skrycie uzależniony od sieci :P Pomocny jak nikt inny Z całego forum najbardziej pracowity W trakcie urlopu zapieprzał jak mrówka :P Robi co do niego należy w 200% Jest pomocny i kulturalny. Pracuje na forum na pełny etat Poświęca swój czas dla sieci jak nikt inny. Odkąd jest niebieski zap****ala za 10ciu Jego praca jest najbardziej widoczna spośród wszystkich użytkowników wliczając czerwonych.. POWINIEN BYĆ NAJCZERWIEŃSZY Z CZERWONYCH XD Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. 4 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam, Dziękuję wszystkim anonimowym osobą za miłe słowa. Miło oraz przyjemnie się to czyta. Dziękuję również za zauważenie mojego zaangażowania oraz pracy na forum. 1 3 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Ostatnia opinia i od miłośnika dziewcząt, raczej nie są trudne do odgadnięcia od kogo są 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Złota prawda @ Krejzol robi robotę za dziesięciu. O każdej porze Krejzol pomoże Elegancka praca 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Dobra mordeczka ;P haha. Krejzol masz większe powodzenie niż myślałam ;P 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Krejzola tyle osób zna i tylko 8 osób się wypowiedziało? o,O Szkoda, że nikt mnie o zdanie nie spytał 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 2 godziny temu, Dusia napisał: Krejzola tyle osób zna i tylko 8 osób się wypowiedziało? o,O Szkoda, że nikt mnie o zdanie nie spytał Dusiu, Nie przejmuj się, bo pewnie tylko 8 osób zostało zapytanych, jak wrócę z urlopiku to oczywiście ciebie uwzględnie w następnych tematach 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi