Użytkownik wamato Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: ? Nick admina banującego. kacperos911 Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 02-24-21 17:12 Serwer na którym dostałeś bana: Mirage/Cache 51.83.166.54:27015 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wiem dokładnie o jaki moment chodzi. Mianowicie w meinie stały 2 osoby i pilnowały paki jeden zginął od uspa od teammatea z drzwi a ja więdząc że jest tam ich 2 postanowiłem strzelić w tą skrzynke w meinia ale nie sądziłem że dostanie w głowę strzała (sam się zaskoczyłem), więcej VACOWYCH akcji nwm czy było ale jak tak to naprawdę na farcie. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:589939294&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199140144316/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Chciałbym sobie jeszcze pograć na tym serwie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 @ kacperos911 48h #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik kacperos911 Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 W 11 rundzie przeskanował gościa w conectorze z awp z no scope z hangaru czyli przez całego mida. Ogólnie cały mecz grał dużo z P250 i te heady z niej wyglądają jak aim lock. W 15 rundzie wyjechał przez drzwi na pewniaka z awp i dał no scopa, w tej rundzie również przeskanował idealnie gościa przez zamknięte drzwi przy pierwszym strzale. Przy wyniku 9:7 na koniec rundy przeskanował mnie scoutem idealnie w heda przez skrzynke w mainie choć nie miał infa że tam byłem jeszcze mu tak celownik przeskoczył, że każdy by powiedział, że to aim lock. Tłumaczył się później, że to logiczne, że tam bedzie gość, no a nie koniecznie logiczne jak infa nie miał i był czas żeby zmienić pozycje. W czwartej rundzie sobie dziwnie celował przez ścianę za drzwiami w oponentów i też mu tak dziwnie celownik skakał. I ogólnie jako, że miał z tego co pamiętam miał dość nowe konto i też nowy na serwerze więc tym bardziej dziwne, że tak grał. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Gracz czysty. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi