Użytkownik Władek Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Nick: ?Władek? Wiek: 15 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199025186793/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/?Władek?/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 7 Wiedza o SM [0/10]: 7 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Mam 15 lat, lubię pisać wypracowania, robić zadania domowe, używać bogatego słownictwa, niszczyć sarkazmem, przejść pół mojego miasta w celu byle spaceru. Kocham biologię i języki obce (oprócz niemieckiego). Lubię książki i internetowe szpiegostwo. Mam nienaturalny dar pamiętania wszystkiego i wszystkich szczegółów. Szkoda, że moja pamięć nie działa, kiedy uczę się historii. Lubię dziewczyny , a szczególnie podobają mi się gotki i latynoski. Dziękuję za przeczytanie i rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2021 przez Władek 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Siemka Łukasz +sm +gt +mikro prime -wiek Obecnie jestem na TAK powodzenia 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Hejka sm+ gt+ mikro/prime + wiek +/- Wydajesz się miłym chłopcem jestem na TAK 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MlodyFrytus Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Siemka +Mikro +Prime +sm +gt +/- Wiek Jestem na TAK 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czupson_ Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Siemano +Prime +gt +mikro +sm +aktywność -wiek Jesteś aktywną i fajną osobą. Jestem na TAK. Pozdro 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 hejka :) +/- gt + mikro prime sm ( wiedza o sm 9 trochę dużo ale jak tak piszesz to zaufam że tak jest) - wiek Jestem za okresem próbnym. Pozdro z fartem 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zawus Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Cześć cześć +/- gt + mikro + prime +/- wiek Myśle, że spiszesz się w roli admina ;) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 -wiek - GT, mówisz o niesamowitych 7 godzinach na pilnowanie serwera kiedy to w ciągu tego tygodnia najwięcej na serwerze byłeś nieco ponad 3 godziny, a chociażby wczoraj czy przedwczoraj nawet nie godzinę :d - podanie + prime W dniu 24.02.2021 o 19:18, Władek napisał: Mam nienaturalny dar pamiętania wszystkiego i wszystkich szczegółów. Mikrofonu używasz tylko na pojedyńcze słowa, ledwo cię słychać, a nie czekaj, używałeś mikrofonu też by puszczać bindy, które z tego co pamiętam są zabronione na serwerze? I zaraz po tym podanie na admina? Więc chyba twój nienaturalny dar nie do końca się sprawdza, przynajmniej w kwestii zapamiętania regulaminu serwera. Na Nie 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi