Użytkownik∙ FLOID Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam panowie/panie Witam wszystkich serdecznie mam pewną propozycję jeśli chodzi o cziterow żeby ich było mniej na naszych serverach i co byście powiedzieli na wprowadzenie automatyczne wykrywanie cziterow na pewno są programy które będą wykrywały takie osoby chodzi o to że jeśli gracz który będzie chciał wejść z czitami będzie automatycznie banowany przed wejściem na server widziałem to na dużej ilości serwerów. Myślę że u nas też by się to sprawdziło bo zależy nam na tym żeby grało się przyjemnie i spokojnie bez cziterow. Zauważyłem że jeśli gracz wejdzie na server odpalony to większość graczy wychodzi z servera i to jest trochę przykre. Jeżeli server coś takiego posiada to ok ale przydało by się to dopracować lepiej @ Trivor @ Anox Pozdrawiam FLOID https://youtu.be/s35kfWoHDhM Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Nie slyszałem o pluginie do GO, który wykrywa przy wchodzeniu na serwer czy ktoś ma czity Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FLOID Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @ Trivor chodzi o dokładnie plugin Smac polecam poczytać może znasz? To jest odpowiedź jednej osoby która posiada ten system Takie ala systemy AC jak i same główne, nie polegają na tym, że ktoś dostaje bana za jakieś lucky shoty czy coś w ten deseń, bo nie ocenia to człowiek tylko program (plugin). Działanie jest na zasadzie wykrywania poleceń, komend i ich synchronizacji nienaturalnej, czyli na zasadzie działania programu nie człowieka, bo człowiek nie jest w stanie odwzorować 1:1 każdego swojego ruchu, strzału, poruszania się. Jakby to nie tłumaczyć, to możesz śmiało tego używać, zobaczysz sam efekty. Wątpię by ktoś został zbanowany niesprawiedliwie, jedynie co może być minusem to nieskuteczność, ze względu na to, że niektóre płatne czity są kilka X razy bardziej zaawansowane technicznie niż taki systemik, który będzie w stanie zauważyć jedynie darmowe i powszechne wspomagacze. Moim zdaniem i tak się to przyda , zmniejszy pracy Adminów i przy okazji będzie spokojniej na serwerze https://youtu.be/s35kfWoHDhM Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Witam Myślę że Od tego jest administracja żeby pilnowała serwera oraz wykrywała cheaterow . Z tego co wiem i się dowiedziałem to skonfigurowanie tego nie jest prostą rzeczą i często lubi się sypać i dawać bany gracza którzy nie posiadają żadnych wspomagaczy . Moim zdaniem spoko propozycja ale zbędna (Program nie lubi współpracować często z serwerem) serwera ma pilnować admin a nie program . To jest moje zdanie ale czekam żebyś ty to zweryfikował i podjął decyzję @ Trivor . Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 smac jest do dupy krótko mówiąc. Lepszy jest lilac. Polecam popatrzeć w SB, że na moim serwerze lilac banuje około 10 osób dziennie, w większości za autobh, bo to najlepiej da się wykryć. Wszystkie te bany to oczywiście nowe konta steam, więc jest duża szansa, że się nie myli tak często ;P. Smac lubił dawać bana tak o z bomby jak coś mu nie pasowalo xd. Jak byście chcieli dobrze skonfigurowanego tego lilac'a to zapraszam pv . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Witam, Admin jest od tego żeby siedzieć na serwerze, a nie bot żeby banował za adminów. Między innymi już jest na serwerach Lilac i banuje za hacki tak jak widzisz tutaj: Smac nie dodamy jak już jest antyhack dany i banuje i tak i tak was wyręcza trochę. Administracji jest 10 osób, nawet 1 admin na 1h 30 min na serwer i cały dzień jest w administracji i tak to nawet lilac by nie był potrzebny bo wy byście siedzieli. Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 25 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 wczoraj posypało się parę automatycznych banów za abh, mulihacki jakieś itp. czyli coś jest już na serwerze i działa w miarę pewnie na te darmowe programy do haxowania Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 25 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi