Użytkownik Bestofbest Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Nick z CS: Poland*Is*Best Admin banujący:Tri cos tam ( Admin ktory banuje 4 osoby w 5 minut,ale ma problem dac kick'a ostatniej osobie w tt ktora sobie kampi) Serwer: ONLY DUST 2 Data zdarzenia: 27 02 2021 1:51 Opis sytuacji: Admin nie umie wykonywac zakresu swoich obowiazkow. Psychika 13 letniej dziewczyny, zle reaguje na konsuktywna krytyke. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): ----- Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Poland*Is*Best [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1530315258 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.97.49.31 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Edytowane 27 Lutego 2021 przez Bestofbest Odnośnik do komentarza
Użytkownik GoOdMaN Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Chodzi chyba o Trivora który dał mu destroya po tym jak zwyzywał administracje na u@ pózniej jeszcze gorzej zwyzywales na u@ aczkolwiek nie mam tego i po tym mocniejszym pocisnięciu administracji dostałeś bana. I nie wiem skąd wziąłeś to że 4 osoby w 5 minut dostały bana Trivor dał jednego bana i to byłeś ty. *SVIP* [Silver I] *DEAD* Poland*Is*Best : admin to kurwa *SVIP* [Silver I] *DEAD* Poland*Is*Best : jebana Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 @ Tery ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bestofbest Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) 10 godzin temu, GoOdMaN napisał: Chodzi chyba o Trivora który dał mu destroya po tym jak zwyzywał administracje na u@ pózniej jeszcze gorzej zwyzywales na u@ aczkolwiek nie mam tego i po tym mocniejszym pocisnięciu administracji dostałeś bana. I nie wiem skąd wziąłeś to że 4 osoby w 5 minut dostały bana Trivor dał jednego bana i to byłeś ty. *SVIP* [Silver I] *DEAD* Poland*Is*Best : admin to kurwa *SVIP* [Silver I] *DEAD* Poland*Is*Best : jebana Sprawdz AMX 4 osoby w ciagu 5 pinut z 1 servera. Oczywisice taak przyznaje. uzylem tych slow. To tylko ekspresja, mam nadzieje ze nie popsulem psychyki tego admina uzywajac takich slow. Edytowane 27 Lutego 2021 przez Bestofbest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bestofbest Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Dobra sprawa jest prosta. Dajcie unbana albo zamknijcie temat. Jesli nie tu to pogram na innych serverach, albo poprostu zmienie ip. @ Tery pileczka jest po twojej stronie. Edytowane 27 Lutego 2021 przez Bestofbest Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 23 minuty temu, Bestofbest napisał: Dobra sprawa jest prosta. Dajcie unbana albo zamknijcie temat. Jesli nie tu to pogram na innych serverach, albo poprostu zmienie ip. @ Tery pileczka jest po twojej stronie. Odbijam piłeczkę, zmienisz ip to dostaniesz na nie również. Pozdrawiam brak ub zamek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bestofbest Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 1 minutę temu, Tery napisał: Odbijam piłeczkę, zmienisz ip to dostaniesz na nie również. Pozdrawiam brak ub zamek Spoko, rozumiem. Mam zmiane ip w zasiegu 15 minut, napisacn a live chacie tylko musze. Widzimy sie za ok 30 minut. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi