Użytkownik Nixyz Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 1. Odpalamy Counter Strike Global Offensive, 2. Wchodzimy W przycisk Graj, 3. Ukazują nam się Przyciski, Turniejowy Skrzydłowy, Uproszczony, Deathmach, gry wojenne, Strefa Zagrożenia, Odbijanie 4. Klikamy W Tabelkę, "Oficjalne Wyszukiwanie Gier", I Wybieramy "wyszukiwarka Serwerów Społeczności", Ukazuje nam się Szara Tabela, Są Tam Zakładki "Internet, ulubione, Historia itp" klikamy ulubione i W Puste pole na środku klikamy Prawym Przyciskiem myszy, 5. Klikamy "Dodaj Adres IP serwera" Klikamy to i Wpisujemy IP Serwera, 6. Jak już Dodaliśmy Serwer, i on się nie ujawnił, Klikamy Odśwież, I powinien Się Ukazać. Myślę że poradnik Był Pomocny Dla Zupełnie Zielonych w Sprawach CS:GO 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 27 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 mordo, a jak włączyć Counter Strike Global Offensive? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 X D Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Mordko, to jest forum cs/cs:go ludzie takich problemow nie maja XD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Dobra już wiem jak wejść a jak wyjść?! Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 27 Lutego 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Szok ha ha Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nixyz Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Na Samym Końcu Jest Napisane, Dla Kompletnie zielonych w tą grę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 serio? warna bym ci wjebał Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 28 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi