Użytkownik wilq Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Imię: Jakub Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Myślę że mógłbym pełnić tą funkcję, ponieważ nabyłem już trochę doświadczenia. Mam największą aktywność z adminów serwera, jestem sprawiedliwy, a wszystkie moje działania na serwerze są przemyślane i konstruktywne. Chciałbym tez wprowadzić może kilka zmian na serwer tj. mapy czy nowe ciekawe pluginy. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5vs5 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9-10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mam na imię Jakub, lubię uprawiać różne sporty, jedynie piłka nożna do mnie nie przemawia . Jestem osobą która myśli więcej o dobrze innych ludzi i czasami zapomina o sobie, interesuję się programowaniem i motoryzacją. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 +/wiek +/-podanie +sm (jezeli rzeczywiscie tak jest) +wsparcie finansowe Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HavoK Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Cześć! Po dokładnym przemyśleniu i przeanalizowaniu działań @ wilq stwierdzam, że ów admin bardzo stara się i czyni dużo dobra dla serwera 5vs5 dlatego jestem w stanie dać mu szansę na stanowisku Opiekuna Serwera - Akceptuję. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi