Użytkownik Lizawka127 Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Twój nick: rilu Nick oskarżonego: KaramBoty IP/SID oskarżonego: #12 "Karam Boty" 2805 STEAM_0:0:459810737 15 06:00 19 0 Data i czas zdarzenia: 22:20 Powód skargi: Zabijanie ludzi z respa do respa w 1:59-1:58-1:57 z AWP Opis sytuacji: Chlop zabija z awp z respa do respa przed czasem, Admin Noir mial wyj*bane i wyszedł gdy ludzie pisali mu to na u@ XD , pierwsze rundy pokazuja to Dowody (SSy/Demko/): http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2102272222-de_alexandra-1614460920-1614462120.zip 1 1 Odnośnik do komentarza
Kuro no Kenshi Noir Opublikowano 1 Marca 2021 Kuro no Kenshi Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Panie rilu. Nie wiem czemu tego nie widać na demku, ale miałem lagi, tuż przed tym jak wyszedłem z serwera niby pokazywało okolice 150ms coś w ten deseń, lecz mi pokazywała się totalnie inna liczba w trakcie gry. Ja rozumiem, że Pan, Panie rilu jest osobą, która ma problem do wszystkiego i wszystkich. Bo wieczne narzekanie na chacie, jakie te klasy są słabe, zmieńcie coś, admini są nieodpowiedni. I Pana ciągłym argumentowaniem "Zrobiłem lepszy serwer". Dobra skończmy z tym panem. Nie moja wina, że mi internet figle robi, zgłaszałem Shoterowi, że występują u mnie takowe problemu od x czasu. A że jak pisałem wcześniej jesteś osobą, która ma wieczne problemu o wszystko, bo serwer nie pasuje, albo Ci na steam'ie nie odpisałem(po prostu zignorowałem ciągły spam o błahostkę) , kiedy przez 10min piisałeś mi jaką klasę wybrać, opisując przy tym ich statystyki. I wielka Twa duma została załamana, a kiedy nadchodzi sytuacja, by się czegoś przyczepić, to cyk na forum jak na każdego, bo PAN rilu się dowartościować musi. Nie jestem robotem, każdy błędy popełnia, oraz internetu sam z siebie NIE naprawię. Czy to moja wina czy nie, tylko tyle chciałem powiedzieć . Resztę zostawiam komuś innemu do oceny Pozdrawiam i trzymaj się ciepło, pozytywnej energii i uśmiechu na twarzy . 7 1 If the world wants to kill me, I'll kill the world. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi