Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Twój nick: Kacper5430 Z jakiej rangi rezygnujesz: Redaktor FP, Redaktor Powód: Naczelnej Pani Redaktor troszkę się pomieszalo, przez co dochodzi to spięć, nowy członek też nie pomaga, dostaje wiadomości od Pani Naczelnej redaktor że mam się od niego uczyć " To, że ma inny poziom pracy, większe doświadczenie i nie zwracam mu uwagi, nauczył byś się czegoś od niego a nie jadem zazdrości rzucasz" nasza Kochana Pani Redaktor jedynie Krytykuje kogo chce, przykładem jest nawet dodanie u mnie kolorów w ciekawostkach o Pandach, oczy ją bola, staralem się, dawalem nawet specjalnie nie jaskrawe kolory, a dziwnym trafem jak np: G@ngst@ doda kolory to jest piękne, chyba lizanie rowa, a tekstami że mogę się czegoś od niego uczyć to jedynie przechwałek, oraz dodawania emotek, bo z tego się szczyci, nie mam nic więcej do dodania oprócz @ Dusia wracaj 1 6 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi