Użytkownik Cygan02 Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nick z CS: Cygan Admin banujący:Shoter Serwer:COD 201 Data zdarzenia:28.02.2021 Opis sytuacji: Gram na serwerze już jakieś dwa tygodnie i gdy przyszedłem na serwer nick był dostępny ponieważ były na nim same 1 lvle czyli nikt na nim nie grał, następnie po kilku dniach kupiłem premke i vipa. Wchodząc raz na serwer zauważyłem że mam przy nicku Cygan(1) więc od razu napisałem na u@ i któryś z adminów go wtedy zbanował z powodem zmiany nicku(prawdopodobnie admin mnie kojarzył po zdjęciu steam przy nicku). Ale mimo wszystko po wejściu na serwer czasami brakowało mi monet lub jak ostatnio zmienił klan. Co oznaczało, że cały czas gra na tym nicku. Nie wiem w jaki sposób mozemy to rozwiązać, lecz jestem 100% pewny, że grałem na tym nicku jako pierwszy. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie mogę znaleźć Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Shoter [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Reason: 'zapraszam forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:127937548' [AMXBans] Your IP: '85.221.159.82' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 @ Shoter ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Grasz dłużej nić gracz bez steama więc to ty będziesz mógł kontynuować grę na tym nicku. Odbanowuje @ TERROREK 1.6 proszę o zamknięcie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cyganx97 Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ogólnie słaba sytuacja. Ja gram krócej od Ciebie na tym nicku, bo pare dni ale dość dużo i nie wchodziłeś na serwer. Nie zgodzę się z tym że jakieś lvl miałeś wbite. Odkąd gram to miałem czyste konto. Vipa od wczoraj na koncie "mam" jak rozdawał Shoter darmowe kody. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi