Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nick: @ G@ngst@ Z jakiej rangi rezygnujesz?: Redaktor, Admin JB Powód rezygnacji: Redakcja Sprawa wygląda tak, że to już nie chodzi o tę skargę kij niech ona sobie jest, ale chłopak co mnie wyzywał był zgłaszany i tak naprawdę zostałem opluty, bo było zero reakcji ze strony Administracji gdzie na konwersacji z redakcji są dwie osoby z Adm forum i taka lipa no, nie mówię że jestem bez winy, ale bez jaj. Dziękuje bardzo za danie mi szansy i pozdrawiam. Admin JB Na JB zostało mało osób na serwerze i najgorsze, że to są te samy osoby ciągle zero nowych osobowości i to takie nudne trochę. 1 2 1 12 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi