Użytkownik Sobio Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Nick: Sobio Wiek: 18 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199143226711/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Sobio/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: od 3 do 5 godzin i są to przeważnie godziny wieczorne Wiedza o SM [0/10]: 6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Nie Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Witam, jestem Kacper mam 18 lat i w wolnym czasie lubię sobie grać w gry. W realnym życiu interesuje się sportem i gram w piłkę nożną w jednej z najlepszych Bydgoskich klubów Zawisza Bydgoszcz. Parę lat temu grałem również w CS:GO, lecz po czasie znudziła mi się ta gra i zadecydowałem sobie użyć dopingu w grze co poskutkowało banem. Tutaj daje link do mojego pierwszego konta steam https://steamcommunity.com/id/kcpzc. Aktualnie nie posiadam Prime'a, ponieważ mam inne wydatki niż to. Wracając do tematu myślę że, jestem odpowiedzialną i rozważną osobą. Według mnie mogę się nadać na administratora i wspierać innych graczy oraz resztę administracji w walce z oszustami. To wszystko z mojej strony, pozdrawiam! 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mookry Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek -profil (nowe konto) -prime -gt +/- sm JESTEM NA NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rakso<3 Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam, + Wiek - gt - prime +/- profil +/- sm Na NIE Pozdrawiam, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 X D -brak prime -slabe gt +/- sm NA NIE 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek -steam -prime -gt +/- sm JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 hejka :) +wiek -gt +/- sm Na NIE. Pozdro z fartem 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +/- sm -Prime -GT Na NIE Pozdrawiam 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek - GT - prime +/- sm Jestem na NIE, pograj więcej byku. 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Hejcia +wiek -/+sm -gt -prime Obecnie jestem na NIE Na serverze widziałem cię może z 3razy popracuj nad gt i częściej się odzywaj Pozdrawiam 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Siemka sm +/- prime- wiek + gt- NA NIE. Nie widziałem cię ani razu 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi