Użytkownik Smokezz Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Żegnam wszystkich , jak już mogliście zauważyć powód rezygnacji. Dziękuję za wszystkie chwile z wami i za szansę jaką mi daliście. Tutaj kilka słów o dobrych mordkach (jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam z całego serduszka ) : @ Dusia @ Trivor - Dziękuję za szansę i za to że pozwoliliście mi się wykazać. @ Kamsi @ KArol - Dzięki za wspólne granie , wszystkie spędzone chwile , robienie sobie beki , uczenie sgsów @ skret. - Dzięki za pomoc w moich początkach na serwerze , za to że byłeś dla mnie miły @ G@ngst@ - Dzięki za te wszystkie chwile w których płakałem ze śmiechu i w których jęczeliśmy do mikrofonu @ Alekasndraaa - Dzięki za nudeski kochanie @ plastuś - Dzięki za wszystkie wskazówki i inne. @ `Costry. - Dzięki za każde wyzwiska i robienie sobie beki :p @ Meowenstein. - Dziękuję za wszystkie przegrane godziny , za wszystkie bunty , wszystkie sojusze @ Hasa - Dzięki za rozbawianie mnie zawsze i wyzywanie filipka @ Strażnik CS 1.6 JB @ Admin CS 1.6 JB @ Starszy Admin CS 1.6 JB @ Opiekun SerweraJailbreak - Dziękuję całej administracji , tej co jest teraz i tej co była kiedyś. Dziękuję za to że byliście ze mną ten cały czas. Po przeprowadzce napewno wrócę ale to dopiero za kilka miesięcy. Kocham was wszystkich 15 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamsi Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Też Dzięki Trzymaj sie tam Edytowane 1 Marca 2021 przez Kamsi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ multikontov2 Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Szkoda że odchodzisz, kilka miesięcy było grano co? sgsów to cie kamsi uczył hahaha ja to bardziej jak być gównem ale dobra. Mam nadzieje ze kontakt się nie skończy i dalej grać bedziemy no i powodzonka w życiu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 3maj się. 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 1 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Naura 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 3maj się Wracaj szybko Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 No Cześć Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hasa Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jest filip jestem i ja żeby ten tego no yyyy 3m sie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 No hejcia, co prawda nie znaliśmy się ale nadrobimy jak wrócisz ^ ^ Trzymaj się mordeczko ;3 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 1 Marca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Siemka ;( 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Będę tęsknił trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Trzymaj sie malutki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TuForJu Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Siema! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Żegnaj przyjacielu 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Dzięki za poświęcony czas . Trzymaj się i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 sayonaraaa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 no elo, ale nie pochwalaj mnie tak slaby jestem xdd 1 naura Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi