Użytkownik cereman Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) @ Shoter Proszę powiedzieć mi jak wyłączyć te polskie komentarze? Są bardzo głośne i zagłuszają rozgrywkę. Powinienem mieć wybór czy chcę tego słuchać czy nie. Edytowane 3 Marca 2021 przez cereman 1 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 3 Marca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Chyba się nie da tego samemu wyłączyć Odnośnik do komentarza
Użytkownik CARBON Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Podpinam się, fajnie byłoby dodać opcje wyłączenia tego Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ice Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Też jestem za. Strasznie to przeszkadza i ten Boguś tam ??? Słabe to. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZawadOne Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Ja jestem za usunięciem tego całkowicie, psuje to rozgrywkę i zagłusza całą grę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZiZi Opublikowano 5 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Oczywiscie jestem tez za tym by usunac to psuje calutka rozgrywke nie slysze ani krokow ani dokladnie gdzie kto strzela 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lizawka127 Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Mowilem ze to bedzie slabe? eh Odnośnik do komentarza
Kuro no Kenshi Noir Opublikowano 6 Marca 2021 Kuro no Kenshi Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Też jestem za wycofaniem tego, dekoncentruje to graczy oraz jest problem z usłyszeniem przeciwnika. If the world wants to kill me, I'll kill the world. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 1929 Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Bezużyteczny blugin ktory przeszkadza Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chatoyer. Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Również jestem za usunięciem, aczkolwiek przypominają się czasy, kiedy zaczynało się Swoją przygodę z CS . Odnośnik do komentarza
Użytkownik panvipeszu Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Popieram kolegów wyżej Nie słychać krokó, ani kto co mówi.. Do wywalenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Po resecie będzie możliwość wyłączenia owych dźwięków. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi