Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga :)

r...i...p

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: Refleks chudego byqa 
Nick oskarżonego:Grzybuuu,EnQuu, Oskarek, ProBroDziku
IP/SID oskarżonego: 434 STEAM_0:0:229822852 1 21:33 22 0, 427 STEAM_0:1:193702921 3 21:38 43 0,   429 VALVE_0:4:1271292403 4 21:37 45 1, 433 VALVE_0:4:1834559326 0 21:35 54 0
Data i czas zdarzenia: JailBreak cs 1.6, Nie dawno koło 14:00
Powód skargi: Bugowanie celi, fk na zyczeniu, naduzywanie mikrofonu przez ProBroDzika,
Opis sytuacji: Pan EnQuu miał taki świetny pomysł żeby sobie 4/5 razy zbugować cele i zabić cteka, Oskarek 2 razy zbugował cele, Co prawda dostali we dwóch bany ale chyba za krótko bo @ `Costry.  zauważył że po jednym razie zbugowali cele.
A więc zaczynamy teraz od Strażnika Grzybuuu Który zabił mnie na życzeniu pod pretekstem byłem w gr'ze gdzie ledwo znikło 20 sec bo zabijałem Kamsiego.
Następny to ProBroDziku, nadużywa swojego mikrofonu aż za bardzo mnie to strasznie denerwuje a jedyna rzecz która mu dali to 5 minu gag, a nawet nie ma mutacji ani  posiadanych 16 lat.
A więc o co mi chodzi z z graczami Oskarek i EnQuu? przecież dostali bany, co prawda na godzinke bo pan costry widział że zrobili to tylko raz a ja widziałem juz 4 razy jak Ennqu bugował cele i zabijał ct, a oskarek 2 razy, A dzika o zmutowanie chociaż na godzinke :)
   @ Grzybuu .I najważniejsze czyli Grzybuuu, ja do ciebie nic nie mam jeszcze zrozumiem spamienie bindem na @@ i @, ale żeby mnie na życzeniu zabijać? nie chodzi mi tu o żebyś został zdegradowany, tylko żebyś zrozumiał czego nie robić :).

Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

Dużo osób potwierdzi ze gracz o nazwie ProbroDziku nadużywa swojego mikrofon
@ Kamsi @ ioytpl  a nie których po prostu nie znam na forum xD

Demko bez dzwieku z hltv od pomocnego OPiekuna <3 
http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103041342-jail_humor_2k18U-1614861720-1614863880.zip

• Przykro mi 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Wyszedles z gr myslalem ze sie uleczyles, poprosilem o danie ci duszka w next rundzie i przeprosilem. Rozumiem twoja oburzenie  i przepraszam, a co do bindu to dostalem 3 nowe bindy ktore mam wysylac w przeciagu 72h i wysylam 3 naraz co jakis dłuższy czas, a co do ogolnego pisania to straznik ioytpl czesciej tego uzywa i moze ci sie to mylic ze mna.

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam <3

• Super 1
  • Użytkownik

Wyciągnę odpowiednie konsekwencje i przedłużę bany 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]