Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga :)

r...i...p

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: Refleks chudego byqa 
Nick oskarżonego:Grzybuuu,EnQuu, Oskarek, ProBroDziku
IP/SID oskarżonego: 434 STEAM_0:0:229822852 1 21:33 22 0, 427 STEAM_0:1:193702921 3 21:38 43 0,   429 VALVE_0:4:1271292403 4 21:37 45 1, 433 VALVE_0:4:1834559326 0 21:35 54 0
Data i czas zdarzenia: JailBreak cs 1.6, Nie dawno koło 14:00
Powód skargi: Bugowanie celi, fk na zyczeniu, naduzywanie mikrofonu przez ProBroDzika,
Opis sytuacji: Pan EnQuu miał taki świetny pomysł żeby sobie 4/5 razy zbugować cele i zabić cteka, Oskarek 2 razy zbugował cele, Co prawda dostali we dwóch bany ale chyba za krótko bo @ `Costry.  zauważył że po jednym razie zbugowali cele.
A więc zaczynamy teraz od Strażnika Grzybuuu Który zabił mnie na życzeniu pod pretekstem byłem w gr'ze gdzie ledwo znikło 20 sec bo zabijałem Kamsiego.
Następny to ProBroDziku, nadużywa swojego mikrofonu aż za bardzo mnie to strasznie denerwuje a jedyna rzecz która mu dali to 5 minu gag, a nawet nie ma mutacji ani  posiadanych 16 lat.
A więc o co mi chodzi z z graczami Oskarek i EnQuu? przecież dostali bany, co prawda na godzinke bo pan costry widział że zrobili to tylko raz a ja widziałem juz 4 razy jak Ennqu bugował cele i zabijał ct, a oskarek 2 razy, A dzika o zmutowanie chociaż na godzinke :)
   @ Grzybuu .I najważniejsze czyli Grzybuuu, ja do ciebie nic nie mam jeszcze zrozumiem spamienie bindem na @@ i @, ale żeby mnie na życzeniu zabijać? nie chodzi mi tu o żebyś został zdegradowany, tylko żebyś zrozumiał czego nie robić :).

Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

Dużo osób potwierdzi ze gracz o nazwie ProbroDziku nadużywa swojego mikrofon
@ Kamsi @ ioytpl  a nie których po prostu nie znam na forum xD

Demko bez dzwieku z hltv od pomocnego OPiekuna <3 
http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103041342-jail_humor_2k18U-1614861720-1614863880.zip

• Przykro mi 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Wyszedles z gr myslalem ze sie uleczyles, poprosilem o danie ci duszka w next rundzie i przeprosilem. Rozumiem twoja oburzenie  i przepraszam, a co do bindu to dostalem 3 nowe bindy ktore mam wysylac w przeciagu 72h i wysylam 3 naraz co jakis dłuższy czas, a co do ogolnego pisania to straznik ioytpl czesciej tego uzywa i moze ci sie to mylic ze mna.

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam <3

• Super 1
  • Użytkownik

Wyciągnę odpowiednie konsekwencje i przedłużę bany 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]