Użytkownik MAJLEY Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Nick z CS: miley Admin banujący: Nie wiem Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 04.03.2021 Opis sytuacji: Dzisiaj normalnie z rana grałem na serwerze, w południe też, natomiast chciałem wejść wieczorem pograć i nie mogę. Poniżej wklejam komunikat z konsoli. W AMXBANS nie ma żadnej informacji o tym, że mam bana. Pojawia się komunikat "Adres IP — 193.192.179.73. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany". Podczas gry, również nie dostalem żadnego bana. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Brak Wycinek bana z konsoli: Connecting to 145.239.236.14:27160... You have been banned from this serve Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Spróbuj zrestartować router i daj znać czy pomogło, jeśli nie to skontaktuj się z trivorem i wyślij mu adres ip. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Zrestartowałem router, komputer. Nie pomogło. Dodam tylko, ze na inne serwery bez problemu mogę wejsc Edytowane 4 Marca 2021 przez maajley Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 5 Marca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Napisz do @ Trivor w takim razie. On Ci pomoże. Jak nie napisałeś lub napisałeś do niego to Twoja sprawa. Ja zamykam temat. Odpowiedz masz co w tym przypadku pomoże. Pozdrawiam i zamykam Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 6 Marca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi