Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban za Skilla.

Slasher

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Slasher

Admin banujący: Shooter

Serwer: cod mod 201

Data zdarzenia: 2021-03-05              23:25

Opis sytuacji: Co tu opisywać, niseluszny ban za skila ...

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=278

Wycinek bana z konsoli:  
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Frank Castle. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : Slasher 
[AMXBans] Reason : ' Wallhack ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 583466556 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 95.91.196.98 ' 
[AMXBans] =============================================== 

Dodam cos od siebie: Gram bardzo dlugo w cs 1.6, otwieram przewaznie kazdy serwer, czy to cod czy to dd2. Jestem bardzo popularny na sewach dd2 1hoota.

Mozecie rowneiz, wejsc na moj steam i zobaczyc ss, jakie staty potrafie zrobic :D

• Ha ha 1
  • Wow! 1

@ Shoter zapraszam do rozpiski 24H ?

• Użytkownik

Link do demka: http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2103052231-de_rats_1337-1614979860-1614981060.zip

1:40- idziesz wentylacją, przy samym końcu stajesz i jesteś wcelowany w gościa na doniczce, nie widziałeś go wcześniej a strzeliłeś idealnie w model gracza.

2:20- przeciwnik wychodzi z wentylacji i chowa się za doniczką i tu odpowiednia nada się "szybciej strzelasz niż widzisz", oddałeś strzał zanim gracz się wychylił, a co najlepsze to strzelałeś do swojego :P 

7:17- według mnie to jest dziwny strzał, celujesz w okolice klatki piersiowej a strzał poleciał w głowe.

7:30- gracz znajduje się w szafce, mam wrażenie że widziałeś go przez ściany do samego końca, nawet gdy był już w wentylacji.

16:35- kolejna dziwna sytuacja z szafką, skąd wiedziałeś że gracz znajduje się dokładnie nad Tobą i modelowałeś go? 

17:53- po tej akcje stwierdziłem że podsumowałeś wszystko co pokazałeś, skąd wiedziałeś że gracz przenikał przez ściany i dokładnie go modelowałeś?

Mam wątpliwości też co do Twoich strzałach na dalekie odległości z AWP, są idealnie celne, rozumiem że na bliskie odległości można wyczuć jak broń strzeli ale nie cała długość mapy.

• Użytkownik

Nawet mi się demka nie chce pobierać,1:40  ale co do doniczki to kampil tam co runde :D

2:20, normalne zachowanie i przeczucia dobrego gracza, gdy ktos ma perk "Podrecznik szpiega"  a dwa ze slyszalem jak ktos po drabince leci jak i rowniez skin spadochronu przez sciane :D

7:17, uroki awp i szybki refleks ;)

7:30, przeczucia, sluchawki i skill 

16:35, nie wiem, nie widze modeli ale jak jade po nim to chyba sie nie myle umiejetnosci , szkoda ze nei skanowalem wtedy :D

17:53, widzialem jak zanikal w te wielkie drzwi, co to za problem dopasowac predkosc z ktora zanika do myszy.

Dodam jeszcze ze, bardzo duzo pomaga ten skin spadochronu :D

Mozesz miec watpliwosci ale sa lepsi na serwerze :D, esa, zawadone to sa koty, a ja mysle ze nalezy do nich :D

Ps. Nawet demka nie pobieram, bo znam te akcje ;D, wiem na co mnie stac i dzieki za komplement ze odrazu za wh a nie ss :D

Edytowane przez Slasher
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

A czyli z drugiego końca mapy słyszysz kroki? 

• Użytkownik
2 godziny temu, Shoter napisał:

A czyli z drugiego końca mapy słyszysz kroki? 

Ja sie nie chce klocic shoter, bo ja jeszcze bede premki u ciebie kupywac. Po prostu, niech ktos doswiadczony zobaczy jak gram, na tej, na innej mappie i niech sie wypowie.

Ban jest niesluszny, bo dostalem go za nic, za tak zwanego skilla. Tyle z mojej strony.

• Ha ha 1

1:40 - 1:44  +b Na pewniaka wcelowany w model nie miałeś prawa go widzieć za doniczką.

2:20 - 2:28  +b Celujesz już wcześniej w model, szafki nie sprawdzasz nic tylko wylatujesz w niego, tylko ci sie modele pomyliły xD nie grasz typowo try hard dobre info

7:17 +/- Wygląda to jak byś wiedział gdzie jest przeciwnik i chciał wymusić strzał, a potem wychylić.

7:30 +b  Dobre info i szybka reakcja.

16:35 - 16:40 +b Ciekawa akcja, przeciwnik w szafce nad tobą, a ty sprawdzasz to w taki sposób jak byś dokładnie wiedział że ktoś tam jest. xD

SPALONY BRAK UB

@ czeno 1.6 @ joolz. a wy co o tym sądzicie ???

• Użytkownik

1:40 +b
2:20 -b słyszał wenta, to wcelował
7:17 +b nienaturalny strzał
16:32 +b jak to trafiłeś ?
16:35 -b słyszał wcelował
17:53 widać jak wlatuje w ściane -b

kilkukrotnie oglądałem demo, strzały z awp nie są naturalne.

ban

odwolanie_odrzucone.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]