Użytkownik Slasher Opublikowano 5 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Nick z CS: Slasher Admin banujący: Shooter Serwer: cod mod 201 Data zdarzenia: 2021-03-05 23:25 Opis sytuacji: Co tu opisywać, niseluszny ban za skila ... Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=278 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Frank Castle. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Slasher [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 583466556 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.91.196.98 ' [AMXBans] =============================================== Dodam cos od siebie: Gram bardzo dlugo w cs 1.6, otwieram przewaznie kazdy serwer, czy to cod czy to dd2. Jestem bardzo popularny na sewach dd2 1hoota. Mozecie rowneiz, wejsc na moj steam i zobaczyc ss, jakie staty potrafie zrobic 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 @ Shoter zapraszam do rozpiski 24H ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Link do demka: http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2103052231-de_rats_1337-1614979860-1614981060.zip 1:40- idziesz wentylacją, przy samym końcu stajesz i jesteś wcelowany w gościa na doniczce, nie widziałeś go wcześniej a strzeliłeś idealnie w model gracza. 2:20- przeciwnik wychodzi z wentylacji i chowa się za doniczką i tu odpowiednia nada się "szybciej strzelasz niż widzisz", oddałeś strzał zanim gracz się wychylił, a co najlepsze to strzelałeś do swojego 7:17- według mnie to jest dziwny strzał, celujesz w okolice klatki piersiowej a strzał poleciał w głowe. 7:30- gracz znajduje się w szafce, mam wrażenie że widziałeś go przez ściany do samego końca, nawet gdy był już w wentylacji. 16:35- kolejna dziwna sytuacja z szafką, skąd wiedziałeś że gracz znajduje się dokładnie nad Tobą i modelowałeś go? 17:53- po tej akcje stwierdziłem że podsumowałeś wszystko co pokazałeś, skąd wiedziałeś że gracz przenikał przez ściany i dokładnie go modelowałeś? Mam wątpliwości też co do Twoich strzałach na dalekie odległości z AWP, są idealnie celne, rozumiem że na bliskie odległości można wyczuć jak broń strzeli ale nie cała długość mapy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Nawet mi się demka nie chce pobierać,1:40 ale co do doniczki to kampil tam co runde 2:20, normalne zachowanie i przeczucia dobrego gracza, gdy ktos ma perk "Podrecznik szpiega" a dwa ze slyszalem jak ktos po drabince leci jak i rowniez skin spadochronu przez sciane 7:17, uroki awp i szybki refleks 7:30, przeczucia, sluchawki i skill 16:35, nie wiem, nie widze modeli ale jak jade po nim to chyba sie nie myle umiejetnosci , szkoda ze nei skanowalem wtedy 17:53, widzialem jak zanikal w te wielkie drzwi, co to za problem dopasowac predkosc z ktora zanika do myszy. Dodam jeszcze ze, bardzo duzo pomaga ten skin spadochronu Mozesz miec watpliwosci ale sa lepsi na serwerze :D, esa, zawadone to sa koty, a ja mysle ze nalezy do nich Ps. Nawet demka nie pobieram, bo znam te akcje ;D, wiem na co mnie stac i dzieki za komplement ze odrazu za wh a nie ss Edytowane 6 Marca 2021 przez Slasher 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 A czyli z drugiego końca mapy słyszysz kroki? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 2 godziny temu, Shoter napisał: A czyli z drugiego końca mapy słyszysz kroki? Ja sie nie chce klocic shoter, bo ja jeszcze bede premki u ciebie kupywac. Po prostu, niech ktos doswiadczony zobaczy jak gram, na tej, na innej mappie i niech sie wypowie. Ban jest niesluszny, bo dostalem go za nic, za tak zwanego skilla. Tyle z mojej strony. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 1:40 - 1:44 +b Na pewniaka wcelowany w model nie miałeś prawa go widzieć za doniczką. 2:20 - 2:28 +b Celujesz już wcześniej w model, szafki nie sprawdzasz nic tylko wylatujesz w niego, tylko ci sie modele pomyliły nie grasz typowo try hard dobre info 7:17 +/- Wygląda to jak byś wiedział gdzie jest przeciwnik i chciał wymusić strzał, a potem wychylić. 7:30 +b Dobre info i szybka reakcja. 16:35 - 16:40 +b Ciekawa akcja, przeciwnik w szafce nad tobą, a ty sprawdzasz to w taki sposób jak byś dokładnie wiedział że ktoś tam jest. SPALONY BRAK UB @ czeno 1.6 @ joolz. a wy co o tym sądzicie ??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 1:40 +b 2:20 -b słyszał wenta, to wcelował 7:17 +b nienaturalny strzał 16:32 +b jak to trafiłeś ? 16:35 -b słyszał wcelował 17:53 widać jak wlatuje w ściane -b kilkukrotnie oglądałem demo, strzały z awp nie są naturalne. ban Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi