Użytkownik roxitop321 Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Twój nick na serwerze: ruros keydrop.com Nick admina banującego: jakiś CONSOLE (nie grałem z tydzień ponad to nie wiem czy to jakiś nowy czy nie) Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 06.03.2021 / 14:09 Serwer na którym dostałeś bana: Surf+RPG Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): No wszedłem na serwer, graliśmy sobie normalnie, R4ZOR był także na serwerze, gadaliśmy, coś tam śmieszkowaliśmy i graliśmy. Nic wielkiego, nawet szczerze nie miałem jakichś akcji które mogły wskazywać na to, że mam AIMA lub jakiegoś aimlocka, czy silenta włączonego. No i minęła jedna mapa... Zaczęła się druga, zrespawnowałem się, dobijam do BZ na Dust_2017 i nagle cyk banita team wita od jakiegoś typa co nie widziałem wcześniej o nicku CONSOLE (albo pewnie anticheat tak sie nazywa, no i powód bana jest ultra śmieszny, nawet się uśmiechnąłem że taki dobry jestem, skoro anti cheat dostaje za przeproszeniem pierdolca.) Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:526266575&advType=steamid (nie umiem inaczej wyciągnąć linka z sourcebans, mam nadzieje że to wam wystarczy) Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/pablopixuescobar/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(91.224.117.96:28085) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 91.224.117.96:28085 Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Nie wiem czy to o to chodzi, pod tym jeszcze jest to **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam, zobacze zaraz demko 2021/03/06 13:58:18 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP: } is suspected of using an aimbot (Detection: 2 | Delta: 1 | TotalDelta: 13 | Detected: Autoshoot). 2021/03/06 13:58:57 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP: } is suspected of using an aimbot (Detection: 3 | Delta: 1 | TotalDelta: 13 | Detected: Autoshoot). 2021/03/06 13:59:05 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP: } is suspected of using an aimbot (Detection: 4 | Delta: 1 | TotalDelta: 25 | Detected: Autoshoot). 2021/03/06 14:05:03 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP:} is suspected of using an aimbot (Detection: 5 | Delta: 1 | TotalDelta: 12 | Detected: Autoshoot). Ban zostaje po akcji od minuty 22 Oraz akcja od 29-29:21 akcja wygląda następująco: Patrzysz po nogach i nagle trafiasz dwóch z noscope jeden ginie i potem znów po brzuchu lecisz i wpada headshot po czym dostajesz bana 2 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Jasno jest napisane, że za aimbota dostałeś. Obejrze demko wieczorem. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 @ KustoszMocny wypowiedz sie i jak sprawdzisz demko to rozpatrz temat 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 @ Trivor Obejrzę i rozpisze. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi