Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana Surf+RPG

roxitop321

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: ruros keydrop.com

Nick admina banującego: jakiś CONSOLE (nie grałem z tydzień ponad to nie wiem czy to jakiś nowy czy nie)

Dostałeś bana, gaga czy muta?:  bana

Czas oraz data bana: 06.03.2021 / 14:09

Serwer na którym dostałeś bana:  Surf+RPG

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): No wszedłem na serwer, graliśmy sobie normalnie, R4ZOR był także na serwerze, gadaliśmy, coś tam śmieszkowaliśmy i graliśmy. Nic wielkiego, nawet szczerze nie miałem jakichś akcji które mogły wskazywać na to, że mam AIMA lub jakiegoś aimlocka, czy silenta włączonego. No i minęła jedna mapa... Zaczęła się druga, zrespawnowałem się, dobijam do BZ na Dust_2017 i nagle cyk banita team wita od jakiegoś typa co nie widziałem wcześniej o nicku CONSOLE (albo pewnie anticheat tak sie nazywa, no i powód bana jest ultra śmieszny, nawet się uśmiechnąłem że taki dobry jestem, skoro anti cheat dostaje za przeproszeniem pierdolca.)

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:526266575&advType=steamid (nie umiem inaczej wyciągnąć linka z sourcebans, mam nadzieje że to wam wystarczy)

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/pablopixuescobar/ 

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(91.224.117.96:28085) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 91.224.117.96:28085
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.

Nie wiem czy to o to chodzi, pod tym jeszcze jest to

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load.
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam,

zobacze zaraz demko 
image.png

2021/03/06 13:58:18 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP: } is suspected of using an aimbot (Detection: 2 | Delta: 1 | TotalDelta: 13 | Detected: Autoshoot).
2021/03/06 13:58:57 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP: } is suspected of using an aimbot (Detection: 3 | Delta: 1 | TotalDelta: 13 | Detected: Autoshoot).
2021/03/06 13:59:05 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP: } is suspected of using an aimbot (Detection: 4 | Delta: 1 | TotalDelta: 25 | Detected: Autoshoot).
2021/03/06 14:05:03 [Version 1.5.0] {Name: "ruros keydrop.com" | SteamID: STEAM_1:1:526266575 | IP:} is suspected of using an aimbot (Detection: 5 | Delta: 1 | TotalDelta: 12 | Detected: Autoshoot).

Ban zostaje 
po akcji od minuty 22 
Oraz akcja od 29-29:21 akcja wygląda następująco: Patrzysz po nogach i nagle trafiasz dwóch z noscope jeden ginie i potem znów po brzuchu lecisz i wpada headshot po czym dostajesz bana

• Ha ha 2
  • Tak sobie 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Zasłużony

Jasno jest napisane, że za aimbota dostałeś. Obejrze demko wieczorem.

image.png
:pepehands:

• Krejzol odblokował(a) ten temat
  • Krejzol zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

@ KustoszMocny wypowiedz sie i jak sprawdzisz demko to rozpatrz temat

• Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

@ Trivor  Obejrzę i rozpisze.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]