Użytkownik grendy Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Twój nick na serwerze: grendy Nick admina banującego. - brak z bomby dostalem bana Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: PERM 03-06 Serwer na którym dostałeś bana: 91.224.117.137:27015 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Witam. Wyglądało to tak: Wbiłem na serwerek dołączyłem do tt, poszedłem do undera wbiłem do okna zabilem 2 typa poszedlem do jungli zabilem 1 typa, wróciłem do okna i postanowiłem zobaczyć CT (wczesniej widzialem tam k1nga jak stał na tych bloczkach od kuchni) i jak juz mialem wskakiwać do mini okna zobaczylem typa którym był K1ng i jak go zobaczyłem z bomby dostałem banicje ;(( Link do Sourcebansa z twoim banem: niestety nie może mnie zalogować Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/grendytokox/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(91.224.117.137:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 @ mookry 48h swoją drogą, nie musisz się logowac do sourcebansa, żeby skopiować link do bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik mookry Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Cześć , hej! 1.30 celujesz przez ścianę na glowe. 2:54 nagle postanawiasz się wycofać gdy każdy terrorysta cofnął gdy nie było Infa ani nic. 3.02 prefire idealnie w model. 3.05 czekasz jak przeciwnik ci wychyli, gdy już to zrobił nie postanawiasz czekać na kolejnego tylko raszujesz wiedząc że tam jest czysto. 3.12 0 sprawdzenia odrazu na typka pikujesz 4.23 strzelasz przed wyjściem przeciwnika 6.04 czekasz i wychylasz w idealnym momencie gdy przeciwnik wskakuje do okna 6.10 strzelasz w typka który kryje się za smoke nie było szans go zalowazyc w ciągu 0.5 setnej tak jak ty to zrobiłeś 7.40 celownik przez sciane. 7.58 czekasz jak przeciwnik pokaże stopki 8.02 prefire odrazu na model przeciwnika 8.05 pikujesz odrazu w model postaci 4.43 celownik na głowie ponownie przez ścianę 10.8 idealny prefire na King gdy nie było o nim Infa Chciałbym dodać ,że pierwszy raz rozpisywałem demko, więc jeżeli jest coś źle to mi napisz @ Andrzej. Czy ktoś inny co mam zmienić. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mookry Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 2 godziny temu, mookry napisał: Cześć , hej! 1.30 celujesz przez ścianę na glowe. 2:54 nagle postanawiasz się wycofać gdy każdy terrorysta cofnął gdy nie było Infa ani nic. 3.02 prefire idealnie w model. 3.05 czekasz jak przeciwnik ci wychyli, gdy już to zrobił nie postanawiasz czekać na kolejnego tylko raszujesz wiedząc że tam jest czysto. 3.12 0 sprawdzenia odrazu na typka pikujesz 4.23 strzelasz przed wyjściem przeciwnika 6.04 czekasz i wychylasz w idealnym momencie gdy przeciwnik wskakuje do okna 6.10 strzelasz w typka który kryje się za smoke nie było szans go zalowazyc w ciągu 0.5 setnej tak jak ty to zrobiłeś 7.40 celownik przez sciane. 7.58 czekasz jak przeciwnik pokaże stopki 8.02 prefire odrazu na model przeciwnika 8.05 pikujesz odrazu w model postaci 4.43 celownik na głowie ponownie przez ścianę 10.8 idealny prefire na King gdy nie było o nim Infa Chciałbym dodać ,że pierwszy raz rozpisywałem demko, więc jeżeli jest coś źle to mi napisz @ Andrzej. Czy ktoś inny co mam zmienić. Edit 1. @ Andrzej. http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210306-1630-de_mirage.dem.zip Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Każda minutówka jest spalona. Leciałeś na pałe na pełnym wh. Ban zostaje xd 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi