Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Proponuje przywrócić potrójny skok. Gracze są oburzeni ze kupili svipa i powninien miec 3skoki lecz ma dwa. Prosiłbym aby kazdy sie wypowiedzial. 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jestem w stu procentach na tak EDIT1: @RuNe A ty kto? W sensie że nick w cs'ie EDIT2: Ja Mam lepszy pomysł dodanie za kupienie svipa i mvipa =3 skoki czyli że kupienie vipa dodaje 1 skok nie wiem czy mnie zrozumieliście W sensie że svipa zostaje taki jaki jest Ale gdy się kupi do niego mvipato się ma 3 skoki 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 7 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Jestem na tak 2 skoki = AUTOBH 3 skoki bez AUTOBH bez sensu. Edytowane 8 Marca 2021 przez KushMan Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jacobek, wez ty sie pierdolnij w ten pusty leb..... Moze 5 skokow odrazu dodac? bo gracze sa oburzeni, ze kupili svipa, a maja tylko 2 skoki lolz 2 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hasa Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Przywrócenie 3 skoków? Były 3 skoki i abh po czym zostało to trochę zmodyfikowane bo bardzo ciężko było prowadzić, lecz to i tak nie pomogło wiec usunięcie 3 skoków i ustawienie 2 jest o wiele lepsze Imo bez sensu jest powracanie do 3 skoków NIE NIE NIE EDIT Sgsy zakazane? Ktoś poświęca czas żeby nauczyć się robić sgsy i chcecie tego zakazać... A na dodatek nie jest jakoś bardzo dużo osób które wchodzi na serwer i robi sgsy XD Edytowane 8 Marca 2021 przez Hasa 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wiatru1911 Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 3SKOKI = BRAK AUTOBH 2SKOKI = AUTOBH Może to zmieni wasze podejście do tematu bo to nie jest serwer do buntów CT też chce sobie kreatywnie poprowadzić Temat zostawiam otwarty piszcie co chcecie (Macie opcje edytuj) 4 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 8 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 `Costry: "Może to zmieni wasze podejście do tematu bo to nie jest serwer do buntów" Te skoki i bh to i tak jest nic, jak na serwer wejdzie typo co se robi gs i sgs czy jak to się tam nazywa tak ze 2 skoki i jest w GR to,to jest okej tak ? Dużo razy sie zdarza tak że gracze wychodzą bo jakis gracz wejdzie sobie na serwer na sgs/gs i buntuje sie co runde i lata se po mapie jak chce. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Według mnie sgs i gs powinny być zakazane albo ograniczone ich używanie i tyle w temacie. Jeżeli mam prowadzić kreatywnie to znajdą się osoby które potrafią sgs i bunt za buntem ale są też tacy co się nie buntują na nich. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Aha, kolejny temat na temat sgsów, gsów, kupcie se kompy potrenujcie i sami róbcie sgsy,i gsy, albo znika abh wraz z sgsami, albo nie. Ja sam spędzam dużo czasu na nauke sgsów, lecz mi nie wychodzą, gsy też coś wchodzą, i nie mam zamiaru ich robić na jakiś go modach gdzie w regulaminie zakaz sgsow i gsow. Jeśli wam przeszkadza że chłop robi sgsy to sami się nauczcie i go dogońcie, cóż to za problem. blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 9 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 @ KArol Ty wogole nie miałeś przestać grać na serwerze jailbreak StrefaSkilla ? Ogolnie 80% graczy na serwerze jest za wyjebaniem tych gs/sgs. Zacznijmy od tego ze gracz co ma 2x skok i bh da rade sie zbuntować jeżeli ct nie jest za bardzo skupione, a tak jak mówisz doświadczony gracz na sgs/gs czeka tylko na otwarcie cel 2x skok i jest w gr albo na 2 koncu mapy bez przesady odrazu odechciewa się grać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 svip i tak ma w ch*j przywilejow takze nie wiem czy jest jakas roznica z 2/3 skokami , przynajmniej za mape sie nie ucieknie. a co do gsow wsm jestem na nie, wystarczy miec z 100fps stalych i samemu mozna robic na izi, bind "mwheelup" +duck bind "mwheeldown" +duck i walicie strefy. jest dobry ct, dobrze prowadzi nie ma buntow, jest slaby ct sa bunty i tyle w temacie. pozdro 4 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 14 godzin temu, KushMan napisał: @ KArol Ty wogole nie miałeś przestać grać na serwerze jailbreak StrefaSkilla ? Ogolnie 80% graczy na serwerze jest za wyjebaniem tych gs/sgs. Zacznijmy od tego ze gracz co ma 2x skok i bh da rade sie zbuntować jeżeli ct nie jest za bardzo skupione, a tak jak mówisz doświadczony gracz na sgs/gs czeka tylko na otwarcie cel 2x skok i jest w gr albo na 2 koncu mapy bez przesady odrazu odechciewa się grać. I co że miałem przestać? co to ma do znaczenia pisać na forum?. 80%? Ok, niech se bedzie te 80%, tu trzeba lata praktyki a nie co do svipów na abh i 3/2 skokach:). Po drugie,zanim się na sgsach rozpędzisz zajmie to 3/4 sekundy, mniej więcej, a na abh i 2 skokach (2 skoki w tej chwili), masz 1 sekunde i lecisz szybciej niż na sgsach. Powiedz mi kto ma z nas svipa?, hasa nie, kamsi, nie, Broken też nie ma, (znaczy i tak tu nie gra xD, więc 2 skoki i sgsy nie prawda <3. EDIT 1. Tak jak nazwa forum wskazuje -----------> (strefa) SKilla), Czyli SKilla, a nie pay2win svipa :)). 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Zamykam zrobimy ankietę odnośnie skoków a sgs i gs jak zostają bo mało je robi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi