Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinek;> Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Kilka grafik (nudziło mi się) 8 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 PogChamp 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Ładnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jest progres, brawo 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 lux 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 kozak Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Ale ładne, weź mi zrób jakiś avatar 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Super ! 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 9 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 ja tylko nie rozumiem dlaczego wszystkie twoje prace mają taki blur w tle czy co Ty tam używasz.. a postacie które wklejasz jeszcze chyba wyostrzasz.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dakota Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 w porządku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 kot 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 ;o Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Justyna_ Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Świetne! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 25 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi