Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Nick podejrzanego: (POLICJA) Nazwa Serwera: Arenki 1v1 SteamID/IP: Niestety nie zdążyłem Data i godzina: Przed 20 Link do dowodów(Demko,SS,itp): http://612.gotv.pro/srv67774/auto-20210307-1944-am_rob_a_StrefaSkilla.dem.zip Rozpisanie Dowodów: Chłop Non Prime, po prostu celuje przez ściany, obejrzałem ze 3 razy powtórki jak mnie zabijał, 2 razy tak śmierdziało trochę, ale za 3 parze, a on celuje przez ściany cały czas we mnie, nie robiąc nic, później gdy mu to napisałem i poszły zgłoszenia zaczął udawać bota, ale typ 100% ma wh, przez ściany w biegu ciągle wcelowany w moja głowę Coś od siebie: Mam nadzieje że ten Cheater dostanie to na co zasłużył Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Zaraz lookne 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Na demku nie ma wystarczających dowodów. Może jakbyś po jednej akcji nie mówił typowi, że jest zgłoszony właśnie to było by co oglądać. Nie będę palił chłopa za jedną akcje. Nie wystarczające dowody. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi