Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Moją propozycja jest lekka zmiana tej tabelki ze zgloszeniami: Napis "zgłoszenia graczy" i ilość zgłoszeń powinien być biały, bo teraz to ochydnie wygląda. I nie wiem czy taka tęcza az jest potrzebna jesli chodzi o zglaszajacych/zgloszonych/powod/serwer. ja bym te kolorki troche stonowal, zeby nie byly takie oczojebne az 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Jestem za, ten napis wygląda brzydko, bo nic praktycznie nie widać a co do zgłoszeń, moim zdaniem ładne te kolorki Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Kolor tytułu zmieniony na biały, wraz z resztą coś tam pozmieniałem, ale jak to się prezentuje to sami ocenicie jak macie jakiś pomysł to zapraszam na priv by to jakoś wyglądało 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi