GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Czasy zimnej wojny. Afganistan. Góry. Mały oddział żołnierzy radzieckich został okrążony przez miejscowych partyzantów. Dowódca zarządza: – Musimy zostawić kogoś, kto będzie pozostałych osłaniał. W ten sposób mamy szansę dotrzeć do swoich. Temu, kto się zgłosi na ochotnika, zostawimy hełm, trzy granaty i automat. Jeżeli trzeba będzie, wyprawimy potem uroczysty pogrzeb, damy pośmiertnie odznaczenia bojowe. Ktoś na ochotnika? Zgłasza się Gruzin: – Zostanę, ale pod warunkiem, że nie zostawicie mi jednego hełmu i trzech granatów, a trzy hełmy i jeden granat. Zgodzili się, zostawili Gruzina z trzema hełmami i jednym granatem i odpełzli niepostrzeżenie ku swoim. Minęła godzina, a nie usłyszeli żadnego wystrzału ani żadnego wybuchu. Zdziwieni wrócili z powrotem, patrzą: siedzi Gruzin, wokół niego pełno broni, mundurów, suchego prowiantu. Opodal siedzą na wpół goli partyzanci, a Gruzin, mieszając hełmami, krzyczy: – Prawo, lewo, góra, dół. Kto powie, gdzie jest granat? xDDD 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 xd Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 haha Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Śmiechłem Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 haha Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 8 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dakota Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi