Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Jeśli miał/abyś do wyboru życie wieczne na ziemi, albo życie tylko 30 lat, co byś wybrał/a? Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 9 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 albo Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Co? XD W sumie to zycie wieczne, w razie co bym sie zabil. Chyba ze to tak nie dziala xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 zycie wieczne Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 życie wieczne Odnośnik do komentarza
Użytkownik dakota Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 wieczne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 30 lat he mi juz bliżej jak dalej Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 życie wieczne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi