Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja Listy Naszych Serwerów

Tery

Ma zostać Czy Nie ?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz mądrze

• Tak
      8
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam dodałem właśnie na teamspeaka naszego listę serwerów wliczając Opiekunów, Supportów Serwera.

Powiedzcie co o tym myślicie i czy może to zostać.

A i na tych kanalach Opiekunów i Supportów Serwera, by siedzieli właśnie członkowie tych grup.

edit aktualizacja listy:

b35bec1f5c1a4.png

78aa0001a4130.png

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Wow! 1
  • Zasłużony

ogólnie git, ale ja bym zrobił coś, żeby serwery nie zlewały się tak z ich opiekunami i supportami :)

I ja bym zrobił właścicieli serwerów też xD.  

@ CLYDE mordo, wiem kto to h@, ale wczesniej tego nie było xD 

• Super 1

image.png
:pepehands:

• Moderator
Moderator

Spoko pomysł ale mam pewne zastrzeżenia:

Zgadzam się z Andrzejem 

Po pierwsze trochę to się zlewa,

Po drugie fajnie by było zobaczyć tam też właścicieli serwerów,

Ale bardzo dobry pomysł i fajnie to wygląda :peppoBrawoo:

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• Street Strefa Family

Osobiście pomysł uważam za dobry, lecz w mojej opinii nie zamieniałbym na tym przykładzie komunikatora głosowego w brudnopis z notatkami jakkolwiek to teraz nie zabrzmi. Zakładam z góry, że to właśnie forum powinno być zbiorem wszelkich informacji na zasadzie - kto ma jaki serwer, kto jest opiekunem, jakie jest do niego ip - nie ts3. Również nie chciałbym aby to jakimś cudem kiedyś przerodziło się w to, że zaraz każdy właściciel czy opiekun serwera chciałby mieć gdzieś (najlepiej na samym szczycie) kanał dla siebie. Bo w takim momencie tracą na wartości nam strefy płatne, strefy prywatne oraz kanały publiczne, które i tak na dobrą sprawę w chwili obecnej wcale nie są aż tak oblegane.

ALE

Broń Boże nikogo nie zniechęcam i jest to jedynie tylko moja opinia na ten temat. Bardzo proszę  @ Użytkownik  oraz  @ Użytkowniczka i całą resztę zespołu StrefaSkilla o wyrażenie swojej własnej i konstruktywnej opinii co do propozycji od@ Tery , bo wcale nie jest złym pomysłem. Byłbym za tym, aby go wdrożyć lecz musiałby być zupełnie w innej formie coś na zasadzie jednego lub dwóch kanałów z opisem jpeg albo zwykłe txt.

Może  @ Junior Admin się raptem zainteresuje i doda coś od siebie. Ewentualnie prosiłbym również  @ Administrator o napisanie co wy o tym sądzicie? ^^ 

• Lubię to! 2

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• Użytkownik

Uważam że tak gdyż można się dowiedzieć do kogo można kierować pytanie odnośnie serwera :D. Pozdrawiam

• Użytkownik

Jestem na nie, w moim odczuciu nie wygląda to w obecnej formie za dobrze, jest tego po prostu za dużo i wszystko strasznie się zlewa, oraz tak jak napisał PUB strefy płatne czy też prywatne stracą na wartości. Jak na razie zostawiłbym to tak jak było przed zmianami.

• Użytkownik

Jestem nowy ,ale Uważam że tak gdyż można się dowiedzieć do kogo można kierować pytanie odnośnie serwera

• VIP
VIP

@ Andrzej. H@ to taki właściciel serwera XD wiem że gimby nie znajo, ale tak się kiedyś nazywało właścicieli :P

generalnie do poprawki bo się zlewa.. ale tak czy siak, myślę że tam nikomu się nie będzie chciało siedzieć :kekw:

• Super 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Większość serwerow jest Trivora, więc po co ma być tyle kanałów na które mógłby wbijac tylko Trivor, przeciez na wszystkich nie będzie siedział. 

Wydłuża to tylko TSa co jest minusem +Po co mają byc WSZYSTKIE kanaly dla kazdego Właściciela/Opiekuna serwera, jak już takie coś chcecie to tylko dla tych osób, które przesiadują w ogóle na TSie ii opiekun/administracja TSa sprawdzałaby czy w ogole ktoś siedzi na tych kanalach. 

I po co kanal z IP serwera? Od brania IP serwerow jest forum, a nie TS

Najlepiej zrobic spejser z "Właściciele naszych serwerów" i ich kanaly ii pod nimi "opiekunowie naszych serwerów" i same kanaly dla nich bez tych IP

No chyba ze wolicie żeby właściciel i opiekun był kolo siebie to zrobic dzial z nazwą "Administracja naszych serwerow" i tak jak na ssie jest tylko bez tych ip.. ?

++ jeśli ktos już na Tsie ma jeden kanał to nie jest mu potrzeba X kanalow dla nie wiem dekoracji? Czyli np jak Trivor ma juz swoj kanał Właściciel sieci w administracji to nie potrxebny mu kanal wlasciciel serwera tego i tego i tak X kanalow.. Tak samo z np Terym, ktory ma juz kanał w administracji TSa (i inni)

Czyli w skrócie  kanały dla Właścicieli/opiekunów którzy siedzą na TSie, a nie mają już jakiś innych kanałów (żeby nie było naćkane pustymi kanalami, na których nikt nie będzie siedział albo będą latać z tego kanalu na ten ??‍♀️) 

• Lubię to! 2

heh1111.png

• LEGENDA

Jestem na nie, nie mamy aż tak rozbudowanego ts-a aby robić dla każdego serwera osobne kanały dla administracji, jest możliwość zrobienia sobie kanału prywatnego lub wykupienia strefy premium, poźniej te kanały serwerowe stoją puste bo większość rozmawia z kolegami na ts niż admin z adminem...Można porobić kanały serwerowe lecz bez kanałów dla administracji, a w kanałach serwerowych po prostu w opisie wypisać administrację tyle że ja wiem jak to będzie wyglądało bo nie pierwszy raz takie coś było, że przez pierwszy miesiąc będzie to na bieżąco aktualizowane przez opiekuna a później już o tym zapomni :) Także myślę że mogę odrzucić propozycję bo @ Trivor  kazał usunąć kanały dla moderatorów z ts, więc na administracyjne dla serwerów tym bardziej się nie zgodzi. 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]