Użytkownik notQundi- Opublikowano 9 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) Twój nick: notQundi- Nick oskarżonego: joolz, ogólnie ubt Opis sytuacji: Dostałem bana, powód wstaw ss... Screeny wstawione z tego co widzę czyste nwm jak się orientuję a przynajmniej tak działały moje wcześniejsze fora, powody banów są jasne i jak postępować w przypadku tak owych też, może ubt ma rangi z czapy jak admini dd2 dla których polecenie rozpisz demko = gracz czysty mój błąd... Za każdym razem ? No nic wkoncu jak nie umie się rozpisywać demek to trzeba spamować screenami ? I właśnie doczekałem się tej sytuacji za 3 banem wciągu 3 dni "wstaw ss" wstawiam czyste a wy każecie demka rozpisywać z choinki się urwaliście? Data i godzina zdarzenia: 08.03 Miejsce zdarzenia: forum Dowody: Poprzednie sytuacje: Coś od siebie: Proponuję zrobić test dla administracji od rozpiski demek po obsługę total commandera i nie traktować ich jako źródło utrzymania serwera bo od tego są vipy ? Edytowane 9 Marca 2021 przez notQundi- 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik notQundi- Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) Edit typek jest na urlopie a rozstrzyga spory nwm czy tak działa ta ranga... W razie problemu ja mam urlop ale się udzielam :> Edytowane 9 Marca 2021 przez notQundi- Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 To nie UBT jest winne, a raczej administracja danego serwera. DD2 #1/2 mają osobne bansy. Dwa razy dostałeś bana na #2 a aktualny pochodzi z #1. @ joolz. poprosił o rozpiskę, która moim zdaniem nie jest potrzebna, skoro to twoje PIERWSZE odwołanie z dd2 #1. Skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi