Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Witam, witam,witam. Przychodze do was z pomysłem, na temat zabawy chowanego, bo gdy się kończy zabawa to po prostu ludzie siup do gr'a, i tak się kończy runda, a moim pomysłem jest żeby po zabawie ludzi do cel teleportowało. POLECAM GŁOSOWAC 3 skoki bez abh :). 1 1 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BartekMF Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Na nie, CT również ma czas żeby do tego gra dostać się przed więźniami i wydać polecenia, dodatkowo TT jest unieruchomione aż do końca zabawy, jak strażnik trochę ruszyłby głową to 10 sekund przed zakończeniem zabawy gdy już wie że nikogo nie znajdzie mógłby pójść do gra i gdy skończy się zabawa wydać polecenia. Dodatkowo chowany trwa chyba z 3 minuty, dajmy przykład że 3 graczy zostanie znalezionych po 10 sekundach i zginie, myślisz że chciałoby im się czekać 3 minuty zabawy i dodatkowo z 4-5 minuty rundy? To jest prawie 10 minut czekania patrząc się na innych, wątpię że ktoś chciałby czekać tyle czasu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 6 minut temu, BartekMF napisał: Na nie, CT również ma czas żeby do tego gra dostać się przed więźniami i wydać polecenia, dodatkowo TT jest unieruchomione aż do końca zabawy, jak strażnik trochę ruszyłby głową to 10 sekund przed zakończeniem zabawy gdy już wie że nikogo nie znajdzie mógłby pójść do gra i gdy skończy się zabawa wydać polecenia. Dodatkowo chowany trwa chyba z 3 minuty, dajmy przykład że 3 graczy zostanie znalezionych po 10 sekundach i zginie, myślisz że chciałoby im się czekać 3 minuty zabawy i dodatkowo z 4-5 minuty rundy? To jest prawie 10 minut czekania patrząc się na innych, wątpię że ktoś chciałby czekać tyle czasu Po 1, Ct nie może wejść do gr'a przed zakończeniem zabawy. Po 2, Powiecmy że tt siedzi gdzieś daleko i nie dojdzie w 5/10 sekund, to po prostu ctek go zabija... blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BartekMF Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 po 1. Piszę, ze 10 sekund przed końcem mógłby zmierzać już w stronę gra, a nie do niego wchodzić. Po 2. To Ctek ma free killa i tyle, musi dać dojść przed cele bo nikt sie teleportuje na serwerze. A po trzecie, jeszcze nigdy nie widziałem na serwerze żeby Ctek zabijał TT bo ktoś nie dojdzie w 5-10 sekund przed cele, tylko najzwyczajniej w świecie da ciut więcej czasu. 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 11 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Jestem za dobra sprawa, tylko że jak jest koniec zabawy to dodać tak 40s na to żeby ct mogło poprowadzić dalej z graczami którzy przeżyli zabawe chowanego i oczywiśćie do 0:00 mają czas. Bo to prawda co z tego ze zgadniesz kolor jak i tak jak jest koniec zabawy naprzykład 3 osoby zostają i odrazu budyn 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi