Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja dc

Kacper5430

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Otóż miałem pomysł aby ożywić serwer Diacord, nie oszukujmy się, jest malo aktywny, a więc pomyślałem o jakiś nagrodach, Typu: Pkt reputacji na forum, VIP na dzień lub Parę godzin na jakiś serwer lub Forum, a w zamian za to spędzić np na VC, rozmawiając około 6 H, lub napisać 300 wiadomości, max 3 pod rząd jak na SB. Co wy o tym sądzicie?

Sorka ze juz edytuje ale przyszedł mi do głowy również pomysł Duszy Towarzyskiej miesiąca, ten kto wyśle najwięcej wiadomosci w miesiącu na Discordzie, oraz Gaduły ten kto najwięcej spędzi na VC rozmawiając z kimś. Wtedy np jakieś nagrody male, VIP na 2 dni gdzieś lub cos

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Ja jestem za ponieważ serwer jest bardzo mało aktywny a to na pewno zachęciło by użytkowników DC do aktywnego korzystania z niego 
Pozdrawiam

• Super 1

s.gif

• Użytkownik

Co do tzw topki miesiąca na czacie (duszy towarzystwa) to odpada ponieważ tabele mam zrobiona na dc tylko i wyłącznie globalna co uniemożliwia robienia na tym samym bocie 2 opcji punkty reputacji to już będzie się trzeba dogadać z kimś wyżej Dusia,trvior bo moje rangi na to nie pozwalają vip oczywiście jak najbardziej może być tylko nie wiem czy dzięki niemu serwer faktycznie ozyje + gaduła też spoko opcja 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]