Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Otóż miałem pomysł aby ożywić serwer Diacord, nie oszukujmy się, jest malo aktywny, a więc pomyślałem o jakiś nagrodach, Typu: Pkt reputacji na forum, VIP na dzień lub Parę godzin na jakiś serwer lub Forum, a w zamian za to spędzić np na VC, rozmawiając około 6 H, lub napisać 300 wiadomości, max 3 pod rząd jak na SB. Co wy o tym sądzicie? Sorka ze juz edytuje ale przyszedł mi do głowy również pomysł Duszy Towarzyskiej miesiąca, ten kto wyśle najwięcej wiadomosci w miesiącu na Discordzie, oraz Gaduły ten kto najwięcej spędzi na VC rozmawiając z kimś. Wtedy np jakieś nagrody male, VIP na 2 dni gdzieś lub cos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rakso<3 Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Ja jestem za ponieważ serwer jest bardzo mało aktywny a to na pewno zachęciło by użytkowników DC do aktywnego korzystania z niego Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Co do tzw topki miesiąca na czacie (duszy towarzystwa) to odpada ponieważ tabele mam zrobiona na dc tylko i wyłącznie globalna co uniemożliwia robienia na tym samym bocie 2 opcji punkty reputacji to już będzie się trzeba dogadać z kimś wyżej Dusia,trvior bo moje rangi na to nie pozwalają vip oczywiście jak najbardziej może być tylko nie wiem czy dzięki niemu serwer faktycznie ozyje + gaduła też spoko opcja Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi