Użytkownik TEZ Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Twój nick:T E Z Nick oskarżonego:ProBroDziku IP/SID oskarżonego: straznik to w podaniu bedzie Data i czas zdarzenia: co mape dam tu kilka przykladow Powód skargi:Brak znajomosci regulaminu,zla reputacja u graczy na serwerze Opis sytuacji: Generalnie to miala być ta jedna skarga sluszna wiec ta nią bedzie mam tu 3 demka ktore krotko rozpisze Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Swiadkowie caly serwer Demko 1: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103110935-jb_anka-1615451700-1615453800.zip slay bez slowa brak napisania na @@ bh 20 sekund kampisz itp po prostu slay a odpowiedzi brak tutaj nie jestem czy to odpowiednie demko jak nie to lecimy dalej 2 demko:http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103112040-jb_autotown-1615491600-1615494240.zip tu gdzies pod koniec mapy nasz kochany straznik nie radzi sobie przy buntach i po owym postanawia dac zabawe kolejny raz pokazal ze regulamin jest mu nie znany 3 demko:http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103112124-jail_islands-1615494240-1615496280.zip tutaj jest wina bardziej ctka ale postawa dzika mnie rozjebala przy ogladaniu tego demka jest to 4 dzien przy buncie mianowicie ct zabijajac gracza nie ma argumentu no bo po co komu ten regulamin jednak dziku postanawia odpowiedziec po wiadomosci na u@ cyt "Nie miałes pozycji buntu." a gdzie buntownik? nie ma! wedlug dzika owe podstawowe polecenie trzeba odwolac a w regulaminie mamy jasno napisane ze po smierci buntownika owa pozycja jest juz nie wazna. licze na przyjecie skargi i sadze ze wielu pod owa sie podpisze pozdrawiam <3333 EDIT: jezeli jest to istotne to tym ctkiem w 3 demku byl gracz Kobra 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Tu się zgadzam z graczem T E Z, nie umiejętne używanie amxmodmenu, ostatnio zrobił takie coś ze ponad 3 minuty slaya dawał (XD) zamiast slaya dal 2 slapy potem slaya xDDDDD. Nie mam więcej do dodania, @ TEZ opisał wszystko co do jednego, brakuje mi tu dwóch map, ale nie ważne. OD TEREGO :)), link nie działa. Skala amx: 1. Nie wiesz co to jest amx. 2. Wiesz co to amx, ale nie potrafisz z tego korzystać. 3. Potrafisz korzystać z amxmodmenu. 4. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu. 5. Sprawnie korzystasz z amxmodmenu oraz znasz kilka podstawowych komend. 6. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. 7. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo komend. Potrafisz zmienić ustawienia serwera za pomocą konsoli. 8. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo komend, do tego potrafisz obsługiwać ftp. 9. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo komend, do tego potrafisz obsługiwać ftp, wgrywać pluginy oraz ustawiać cvary i masz duże doświadczenie w edycji pluginów. 10. Potrafisz wszystko z amxmodmenu, znasz dużo komend, potrafisz obsługiwać ftp , wgrywać pluginy , edytować pluginy , ustalać cvary, dodawać adminów oraz wgrać różne modele i mapy. Pod 7 mamy potrafisz sprawnie?, no chyba nie 3 minutowe slayowanie,a zamiast tego slapy i potem slay (KEKW), a i nie patrzenie na u@. Nie wiem czm link nie dziala, nie mój ineteres, gracz dał 7/10 w podaniu na strażnika a więc jak tery napisał prawie 3 lata temu (XD) Edit 1. Dziku bodajrze wczoraj, jak mnie pamięć nie zawodzi(XD), dał prowadzić chłopowi co nie umiał totalnie, z rund robił FreeDaye, a dziku wyjebane krzyształy(XDDD), aż sam gracz wyszedł a dziku dalej nie wiedział co zrobić. DZIĘKUJE ZA UWAGE. blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamsi Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jak dla mnie Dziku nie nadaje się na strażnika nie radzi sobie,nie zna regulaminu, krótko mówiąc nie ogarnia co się dzieje.A najbardziej widać to od rana jak w ct jest KObra i robi fk nieumyślnie no ale robi a dziku zamiast zareagować to ma to gdzieś i daje mu prowadzić dalej.Skarga bardzo trafna, i tyle co tu jeszcze można pisać Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 @ ProBroDziku Masz coś do powiedzenia? Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 12 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Hehehe @ ProBroDziku to jeszcze po prostu nie ten czasz żeby się pchać w administracje. Ten amx to masz w zwolnionym tempie ? Wiesz co to amx, ale nie potrafisz z tego korzystać. Myślałem że jak Costry da ci już tego Strażnika to sie pokażesz się jak z najlepszej strony lecz narazie nic tylko spamisz na @@ jakies głupoty. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hasa Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Tak na przyszłość, jeżeli ktoś ci pisze na u@ że cos sie dzieje to mógł byś łaskawie zareagować np tak było wczoraj ty byłeś na serwie i pisałem ci na u@ ty miałeś w to wywalone po czym wbił "eszu" i odrazu zareagował +1 all 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Z racji tego ze dziku jesteś na okresie próbnym jeszcze jedna skarga i będziesz musiał się pożegnać z ranga chyba ze się ogarniesz Skargę przyjmuje 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi